Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2008, 09:55 PM   #82 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: Novosibir'ın günlüğü

Alıntı:
novosibir Nickli Üyeden Alıntı
merhaba sevgili günlük

gördüğüm herkes pozitif enerji yaydığımı, mutlu olduğumu söylüyor. çok mutlu gülüyormuşum, genelde erkekler böyle gülmezmiş çok hoşlarına gitmiş rıdvan beyle münire hanımın. her gün yeni yeni, çeşit çeşit insan tanıyorum, insan sarrafı olma yolunda ilerliyorum. duyargalarım, antenlerim daha bir iyi çalışıyor, şimdilerde farkettim ki artık bir insana baktığımda bana yararlı mı zararlı mı olduğunu anlayabiliyorum. insanlarla tartışmaya başladım, şu bir hafta içerisinde 3-4 kişiyle tartıştım, heheheh kendimi buluyorum sanırım. burnunu heryere sokan insanlar vardır ya denk geliyor işte, bir şey diyor lüzumsuzca, mecburen hakkımı arıyorum, faydalı da oluyor, ya tırsıyorlar ya da daha temkinli bir şekilde konuşmaya başlıyorlar. yehhuuu sanki kumandayla tv değiştirmişçesine insanların davranışlarını değiştiriyorum, sar, ileri, geri, oynat müthiş bir şey yaaa, hayatıma sanki ben yön veriyorum. biri bana tepki gösterirse aynen cevap vermem gerekiyormuş anladım. hayat şimdi daha huzurlu, daha mutlu. öpüyorum seni hoşçakal.
merhaba canım, yeni nickin hayırlı olsun :)
doya doya gülmene bak sen aldırma onlara...erkekler neden gülmesinmiş..ne yazıkki toplumumuzun sabit fikirlerinden biri..ve herkesin kafasından atması zaman alıcak..ama yine de biraz gelişme görüyorum o açıdan...mesela eskiden erkekler canlı renklerde kıyafetler giymezlerdi pek..şimdi ise sokakta bolca canlı mor gömlek veya canlı kırmızı tişort giyenleri görüyorum..gayet de güzel görünüyorlar..yavaş yavaş toplumdaki "erkek" anlayışı değişiyor bu iyiye alamet..yakında sıra gülme konusuna da gelecektir :)

sanırım artık insanların ne olduğunu farketmenin nedeni kendi auranın dışarıdan gelen elektriklere daha açık hale gelmesi olabilir..telkinleri dinledikçe sanırım auranda yıllar yılı kendi oluşturduğun pas tutmuş elektrikler gittiği temizlendiği için yeni elektrik girişlerine daha duyarlı hale gelmiş..
ne güzel bak sen kendine değer verince insanlar da sana saygı duymaya başlamışlar ve konuşurken dikkatli davranır olmuşlar...devam et çok iyi gidiyorsun
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla