Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2010, 11:31 AM   #1253 (permalink)
bilgendilo
Teğmen
 
bilgendilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 125
Tesekkür: 2,901
116 Mesajinıza toplam 555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bilgendilo will become famous soon enoughbilgendilo will become famous soon enough
Standart Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

öncelikle böyle bi siteye üye olup gördüğüm bu güzel dostluk için ve şükretme konusunu açtığın için bengüsü sana ve tüm bu güzellikleri karşıma çıkaran evrene çok çok teşekkür ediyorum..

siparişlerimin hiç ama hiçbirini geri çevirmeyen evrene bana şükretme fırsatı verip bunun bonusu olarak da şükrettikçe şükrettiklerimi çoğalttığı için şükrediyorum.
1 yıl öncesine kadar r etmeye kalkıp, r etme düşüncesini aklımdan çıkarmama ve hergün Rabbime beni öldürmesi için yalvarmama rağmen dualarımı kabul etmediği ve hayatta kalıp, sevgili Aykut Oğut'un Evrenden Torplim Var adlı kitabıyla başlayıp, Rhonda Byrne'nin The Secret adlı filmi, kitabı ve The Secret'in yaratrıcılarından Esther & Jerry Hıcks'in Çekim Yasası adlı kitabıyla devam eden pozitif düşünme başarısıyla, yaşamanın bu kadar güzel olduğunu fark edebildiğim için Rabbime sonsuz şükürler ediyorum.
dünya tatlısı ve sağlıklı bi kızım olduğu için, onunla işimden kalan zamanlarımı dolu dolu geçirip değerlendirebildiğim için..
beni hayatındaki herşeyin (kızımızdan sonra :) üzerinde tutup değer veren, seven sayan, annemi çok seven, iyi bi baba olan, söylediklerimi dinleyip, benim gibi düşünen, anlayışlı, çalışkan, birikim yapan, tutumlu, sadık, benimle vakit geçirmeyi çok seven, her an yanında olmamı isteyen, benim hiçbir isteğime hayır demeyen, annemin çok sevdiği bi eşim olduğu için..
Çok sağlıklı ve pozitif düşünüp hayattan her an keyf alan harika bi annem, ve kardeşlerim olduğu için..
Tüm bu yazdıklarımı sonuna kadar sabırla okuyan siz dostlarımın varlığı için..
Yaşamıma çektiğim her ama herşeyi bilinçli niyetlerimle yönlendirebildiğim için çok eğleniyorum ve sonsuz şükürler ediyorum.
bilgendilo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla