Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2010, 11:57 PM   #40 (permalink)
tuuba_2883
Teğmen
 
tuuba_2883 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 19
Tesekkür: 2
50 Mesajinıza toplam 153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tuuba_2883 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?..

Alıntı:
denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hımm; evet gördüğmüz rüyaların herkese anlatılmaması gerektiğini duymuştum; fakat bbende herkes gibi biliyordum rüya tabirlerinden öğrenildiğini.. Demek ki doğru değilmiş; haklısın bir sürü rüya tabirleri kitabları var hangisi doğru ki ozaman?..
Ayrıca çok ilgimi çeken birşey; geçrekten ilk duyduğumda çok etikilenmiştim... Mesela biz rüya ögrüyoruz ya; o rüyayı geçrekten yşaıyormuşuz; aman canım rüya işte deriz ama öyle değilmiş rüya boyutunda da olsa biz onu başka bi boyutta geçrekten yşaıyormuşuz; ve bana mantıklı da geldi doğrusu yani inanılması zor ama bizde rüya gördüğümüzde bazen deriz ya aa sanki gerçek gibiydi diye.. O yüzden doğru bence gece gördüğümü z rüyaların başka bir boyutta geçrekten yaşanması..
Belki sende biliyordun ; paylaşmak istedim...
Hayır bilmiyordum bunu fakat beyin o sırda üst beyni devre dışı bırakıp kendi gerçekliğini yaşadığı için öyle sanması mantıklı gerçekten.ben bir de o doktordan şunu öğrenmiştim.hani dünyaya yeniden gelme olayı var ya önceki hayatımda şunu yaşadım daha önceden gitmediğim yerleri biliyorum diyorlar ya bazen,işte o da alt beynin bizim üst soyumuzdan gelen kişilerden dedelerimizden annelerimizden birikerek bize aktardığı alt beyin kayıtlarından oluyormuş.akraba olmanın önemini ve mantığını daha ii anlamıştım o zaman:)rüyanda daha önceden hiç bilmediğin bir yeri görüp sonradan tesadüfen görünce ben bunu rüyamda görmüştüm nasıl oldu bu dediğin şey aslında senin soyundan olanların sana RNA yoluyla gönderdiği ama aslında onların gittiği yerler olabilirmiş.gerçektende insan hiç görmediği bilmediği yerleri nasıl beyninde canlandırabilirki öyle bir şey olmasaydı
tuuba_2883 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla