Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2011, 04:17 PM   #7 (permalink)
ecot640
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 113
73 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecot640 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ece'nin yeni hayatı:)

Günlüğüm günlükten çıktı biraz :) Her gün düzenli olarak yazamıyorum ne yazık ki .. Ancak tatile girdigimiz için cok daha sık yazabilecegimi düşünüyorum.
Sınavlarım bitti ve şu son hafta o kadar yorulmuşum ki. Ama degdi notlarımı epey yükselttim :) Bunların dışında sürekli dışarı çıkıyorum artık. Geçen gün arkadaşlarımla okulumuzun festivaline gittik , uzun zamandır ilk defa biyere gittiğimde sıkılmadım hadi gidelim diye tutturmadım. Aksine kalalım diye sürekli ısrar ettim :) İçimde bir yaşam enerjisi var artık bunu fark ettim. Dün annemle alışverişe çıkmıştık. 1-2 ay öncesine kadar alışverişteyken kendi kendime sürekli " ben bunları satın alsam ne olacak ki , neden alayım ben bunları haketmiyorum bunlara gerek yok " diyordum kendime. Ancak dün içimde inanılmaz bir enerji vardı. Her yeri dolaşmak istedim, annem " ece sana şunu alayım mı" dediğinde hayır cevabını vermedim aksine heyecanla ,olur çok sevinirim dedim. Bu değişim beni cok mutlu etti.
Geçenlerde sitede bir yazı vardı. Bir üye kendi yaptıgı dilek kutusundan bahsediyordu. Ben de cok özendim kendime bir dilek kutusu yaptım. Hayatımda en çok istedigim 4 şeyi kücük birer kagıda yazdım ve cok sevdigim bir kutuya attım. Uzun vadede bile olsa gerçekleşeceklerinden eminim :)
Lucid rüyayla ilgili yazılara bakıyordum. Biri zayıflamaya olan etkisinden bahsetmiş ( tam da benim istedigim türden birşey :D) . "Eger lucid yapabiliyorsanız rüyanızda kendi bedeninizi istediginiz şekilde yaratın. O bedene sahip olmanız en fazla 2 haftanızı alıyor cok hızlı kilo veriyorsunuz" diyordu . Ben de lucid yapmaya çalışıyorum umarım yapabilirim ..
ecot640 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla