Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2011, 03:05 PM   #9 (permalink)
ecot640
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 62
Tesekkür: 113
73 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecot640 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ece'nin yeni hayatı:)

Herkese merhaba öncelikle :)
Bugun okula son defa gittim ödevimi teslim ettim, sınavımı oldum geldim. Daha okul psikolojisini atlatabilmiş degilim ama :D
Cografya hocasıyla da konustum ama notumu yukseltecek gibi görünmüyor.. Ona biraz moralim bozuldu onun dısında her sey gayet güzeldi bugun.
Bir de bugun beni birşey daha cok mutlu etti.. Benden yarım cm civarı uzun olan bir arkadaşım var. Kendisini 1 haftadır görmüyordum. Bugun yanyana gelince fark ettim boyum uzamış :) Geçmişim kendisini öyle mutlu oldum ki . onu geçtigime göre 1.69 civarıyım. Hedefim 1.80 zaten önümde daha epey zaman var olur o da. Zaten şu lucidi bi becerebilsem boyumu da 3-4 ay içerisinde zıplatıcam da yapamıyorum işte :)
Ve de daha demin bir şey daha fark ettim ki benim yardıma ihtiyacım var ama salak gibi kimseye birşey sormuyorum. Gerçi günlüğü görüntüleyenler de öyle pek yorum yazmıyor ama olsun ben yine de yardım isteyeyim.
Şöyle ki bana birşeyleri eksik yapıyormuşum gibi geliyor. Yani her gece uyumadan önce imgeleme yapıyorum mesela , gün içerisinde olumlamalar da yapıyorum ama içim hiç rahat degil. Belki de ihtiyacım olan tartıyı bir türlü alamadıgımdandır. Tartıdaki eksilmeyi gün be gün görebilsem icim rahat edecek belki de. Bilmiyorum açıkcası bu yuzden yardımınızı istiyorum. Sizce dileklerimi gerçekleştirmek icin gereken herseyi yapıyor muyum ? Ya da içimi rahatlatmak icin neler yapabilirim?
ecot640 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla