Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2011, 02:06 AM   #84 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 897
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayata yeniden başlamak diye bir şey yoktur.. bugüne kadar öğrendiğin ve yaşadığın herşey bir temel olmuştur.. ya sen tembelliğin ve korkaklığınla o temeli büyütmeye devam eder ve üstüne bir taş koymazsın ya da aktif ve cesur olur.. kocaman güzel bir bina yaparsın.. ama güzel bir mimar olduğunu bil.... çünkü seni evrenin mimarı yarattı... yapabilirsin... çünkü sen de bir mimar usta ve üstadsın.... esenlikler...
Ben her sabah kalktigimda hayata yeniden basliyorum .. Ve buna ragmen hergün ögrendigimin üstüne bir yenisini eklemek icin yürüyorum.. Simdiye kadar hic bir konuda ne korkaklik nede geri adim attim.

Her zaman cesur ve atilganligimin verdigi gücle birlikte hep yürüdüm, yol aldim, basardim, mutlu oldum, huzuru yakaladim ve hic bir vakitte hüzüne, olumsuzluga ve gereksiz dertlere yenilmedim..

Sükür kelimesini cook kücük yasta ögrendim ve her sükrettigimde daha da güclendigimi ve enerji ile doldugumu fark ettim.. Bu farkindalik beni daha da neseli ve daha güclü ve daha da olumlu bir insan yapti her yeni bir günde..

Bastan beri okuduysan, sükür hayatim cook sahane ve mutlu bir sekilde sürüyor.. Evet kücük bir "S" var hayatimda ama oda geldigi gibi gidecektir

tesekkürler paylasim ve uyari icin
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla