Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2012, 12:41 AM   #1683 (permalink)
frezya
Üsteğmen
 
frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 430
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Reiki de matrix enerjisi de evrende var olan enerjinin yönlendirilmesi ile ilgili çalışmalar ama uygulama biçimleri farklı bu benim düşüncem. Herşey enerjide bitiyor.

İnsanın doğal yapısını tam olarak bilmeden nasıl en iyi imgelemeyi yaparsınız? Nasıl yoğun bir enerji göndeririz bilmiyorum. Henüz yakından başkası için deneme fırsatım da olmadı. Uzaktaki bir arkadaşım(birisinden telefon bekliyordu ona ulaşamıyordu bu ona imkansız geliyordu) için imgeleme yapmıştım. Ve sonuç olumluydu.
Doğru söylüyorsun sweet,teşekkürler paylaşımların için,sonuçta alternatifler bunlar.Neyse konuyu dağıtmayayım da,bir şey sormak istiyorum,arkadaşın için imgeleme yaparken nasıl yaptın peki öğrenebilir miyim?Yani sadece arkadaşının araması gereken kişiyi aradığını ve ona ulaştığını mı imgeledin?Ve bunu (iki noktaya takılmak istemiyorum artık çok söyledim bunu:) ama merakta ediyorum bir taraftan ) masa üzerinde iki nokta tekniğini kullanarak mı yaptın?Kısacası birazcık detay :)

Ayrıca videoları da izledim ama bu iki noktayı aşmış baya hipnoz etti ya,ben mi birbirlerine karıştırdım çok mu benziyorlar yoksa çok mu karışık,anlamadım

En iyisi ben eft lerime devam edeyim :)))
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla