Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2012, 10:44 AM   #1685 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Kendine yap ama zor olur acı olmayacağına inandırmak :)) Farkındaysan bana öyle geldi sanki adamın pek haberi olmadı iğneden. İğne bu ya direk etine batırdı mümkün mü adamın bağırmaması? :S Hem de öyle reyting delisi bir kanal değil yerel bir televizyonda yapılan birşey. Ben hala inanamıyorum. Artık adam nasıl konsantre olduysa uyuklayan uyukladığını da hatırlamıyor. E biraz da telkin verip adamı o moda soktu.

Telefon için iki nokta olayına gelince. İki kişi de uzakta olduğu için iki noktayı keyfi havadan belirledim. Sanki parmaklarınla kocaman bir cam tutuyormuş gibi. Sonra Diğer kişiyi(belli belirsiz bir fotoğrafını görmüştüm) çok iyi bilmeme rağmen. İmgelememde o iki uzak mesafe arası enerji dalgalarının olduğunu düşündüm. Telefonun çaldığını ve arkadaşımın da çok sevindiğini hayal ettim.
Bir de benzer durumlarda o iki mesafenin kısaldığını da hayal edilebilir. Özellikle birinin gelmesini istediğiniz zaman denenebilir.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla