Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2012, 02:53 PM   #47 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen
 
DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 248
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN?

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İğrenç, ben olsam ben de iğrenirdim. Şikayetçi olamaz mısın? Ya da bu konuda uyardın mı hiç?
ben o kadar karaktersiz olsam bende kendimden iğrendim. malesef 2 yıl daha dersimiz var oda bunu kullanıyor hakkımı yediği halde müdürün yalakası olduğu için ses çıkartamıyorum. geçende dayanamadım biraz sesimi yükselttim diye bana bağırıyormusun diye bağyırmıya başladı sınıfın içinde ve şahit tutmaya çalışıyor başkalarına beni. yalnızken canım senin iyiliğin için demezmi bide ikiyüzlü pislik. bide hakkımı yediği halde suçluya cezasını vermiyo kolaylıkla geçirdi (tabi biz babamızı kullanıyoruz aratmıyoruz) beni okul bitti hala süründürüyor bugün git yarın gel olmamış bidaha yap diye soruncada bak sana kaçıncı şans veriyorum demezmi sanki gerçekten bana iyilik yapıyormuş gibi. zaman varken zaman vermiyor, imkanım varken kısıtlıyor..
böyle görüp yaşadıkça isyan etmemek için zor duruyorum kötüler, hocaların karşısında ağlayıp sızlayanlar babasına aratanlar hiç zorlanmadan geçiyor, benim gibi ayakta durmaya çalışan, kimseye bulaşmadan aman okulum sorunsuz bitsin diyen bizlere burunlarından getiriyolarya. nerde adalet diyroum. keşke şikayet edebilsem ama it iti ıssırmıyor malesef. imam neki cemaat ne olsun hesabı dekanlığa çıksam sonraki zamnda neler ederler düşünemiyorum bile. bir yandan ailemi sıkıntıya sokmamam lazım diye duyuyrmamaya çalışırken heryerden elim kolum bağlanıyor onlarda bunu fırsat bilip damarıma basıyorlar. daha anlatsam detaylarını. kime anlattıysam normalde yaptıklarını bana hocan seni kıskanıyor dedi son olayları bildiklerinde ise resmen takmış sana dediler. istediğim ben onlara bi zarar vermiyorsam onalr neden benle uğraşıyorlar. ben onlara hiçbişey yapmadım saygımda kusur etmedim. yaptığım hata varsa kimse adam yerine koymazken ben adam yerine koydum vs. dün yine telefonla aradı yine tadımı kaçırdı. maille ödevimi ilettim zamanım varken yine zorladı şimdi maille bana benim işim var sonra getir diyor. ne kadar zevk alıyor anlamıyorum yada ben neyi yankış yapıyorumda bu illetten kurtulamıyorum. sakınan göze çöp batarmışya ben kaçtıkça bulaşıyolar söyleyecek o kadr çok şey var ama ne söyleyebiliyorum ne kendimi ifade edebiliyorum sıkışıp kaldım.
__________________
O ilişkide kurban olmadığımızı anlar ilişkinin bize neyi öğretmeye çalıştığını kavrarsak dersimizi alır ve yolumuza devam ederiz
DiL_RU_BA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla