Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2008, 08:50 AM   #550 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın ,yorucu bir hafta sonundan sonra yine sizlerleyim .Bu ara yazlık kışlık olayına girdim ve yıka ütüle iki gün canım çıktı ama sonuç iyi oldu .Bu sene her yaptığım iş bana kolaylık sağlayacak şekilde iyi sonuçlar veriyor .Ben olumlu oldukça işlere angarya değilde hayatımı kolaylaştıracak düzenlemeler olarak baktıkça hem daha az yoruluyorum hemde daha iyi sonuçlar alıyorum .Ben değiştikçe hayatım da değişiyorbu bana kendimi geliştirmek için daha fazla zaman kazandırıyor.

Ben insanlarla tartışmaktan hiç hoşlanmam ama insanlar benle tartışmak için fırsat kollarlar .Ben tartışmadan kaçtıkça kendime tartışmayı çekiyorum herhalde .......bu sene İzmir seyahattinden sonra bunu gördüm .Ne seyahatti be sonuçları hala bşımı ağrıtıyor insanlar hem beni üzdüler hemde şimdi benimle tartışmak istiyorlar .Bende bayramlık ağazımı bir açacağım görecekler...

Sonra teyzemle ilgili mesele hiç üstüne vazife olmayan konulara giriyor ve beni üzmek incitmek için elinden geleni yaptı .Eski ben olsydım onunla tartışırdım .Ben onunla tartışmak yerine kale almamayı seçtim sorularına bir daha o konuyu açamacağı şekilde cevaplar verdim ve kendini benim yanımda çok gereksiz işlerle uğraşıyormuş gibi hissetmesine neden oldum .Bu benim için kendimle olan savaşımı ne güzel bir noktaya getirdiğimi görmeme neden oldu .

Kendimi seviyorum ve hayat bana iyi dostluklar ve iyi günler getircek .Ben kendimi geliştirip büyüttükçe huzur bulacağım ve bu huzur bana hiç kimsenin veremeyecegi bir mutluluk getirecek .

İçimdeki benle yaşlarımız büyük bir hızla birbirine yakalşıyor ve ben kendimle dost oldukça sorun olarak karşıma çıkan bir çok şeyden kurtuldum .Bu şimdiye kaar yaşadığım her şeyden daha büyük bir haz verdi bana.

Bu ara kendimle ilgili hiç bir şey yapamamaktan şikayetçi idim ama sanki bir sindirme hazmetme dönemi geçirdim .Bu yaşadığım değişimleri yavaş ve farkında yaşamak için bir şeyeler yapamadığımı fark ettim .Yavaş ve sindirerek gitmekten çok hoşnuttum.

Öncelikle olumlu düşünüp olumlu şeyleri kendime ve çevreme çekmeye başladım .Sonra şükretmeyi ve nekadar önemli olduğunu gördüm ve daha sonra EFT beni içimdeki kalıplardan kurtarıyor .Bütün bu şeyleri içime sindirdikten sonra kendimi tanımak ve kendimi sevmeyi öğrendim kendimle dostoldum ve çok mutluyum.

Buradaki herkesi çok seviyorum iyiki varsınız .Sizlerin sayesinde kalıplarımdan kurtulmam kolay oldu desteklerinizden dolayı size çok teşekür ederim. 96Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.