Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2014, 02:55 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Aile ile İlgili Sorunlar :(

20 yaşındasın kendi ayakların üstünde duruyorsun öyle ya da böyle bu yaşta ben kimsenin benim tercihlerime karışmasına izin vermezdim. Sen fayda görüyorsan onlar sana engel olamaz. Bu senin hayatın senin seçimin. Kimseyi inandırmak kimseye anlatmak zorunda değilsin. Onlar bırak bunu daha seni senin yaşadığın sıkıntıları anlayamamışlar ki.

Özgüven geliştirmen gerek. Bu baskılar yüzünden güvenin ciddi sarsılmış. Ayrıca onlara kızma onları olduğu gibi kabul et ve kapsamlı bir affetme çalışması yap onlar için.

Benim üniversitede hem okuyup hem de çalışan arkadaşlarım vardı onlara hayranlık duyardım, imrenirdim. Keşke sen de okulu bırakmasaydın.

Alıntı:
inşallah düzgün bir iş sahibi olursam ki halim ortada mümkün gözükmüyor
canım ne imiş o ortada olan istedikten sonra istediğin gibi bir iş bulabilirsin. O işte de gayet başarılı olabilirsin. İstek, azim ve sabırla başarılamayacak şey yoktur.

Doğru kararlar verip hayatına sahip çıkımalısın. Ve seçim senin istersen kendi gelişim yolculuğuna çıkarsın ya da olduğun durumu kabul ederek aynı berbat hayatı yaşamaya devam edersin. Sürekli başkalarının lafına göre hayatını şekillendirirsin. Kararını ver.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla