Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2015, 06:39 PM   #15 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telkinler ya sahteyse?

Alıntı:
silgisizolmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hadi hepsini geçtim size 8 yıldan uzun bir araştırma sunuyorum:

-İlk mesajımda da yazdığım gibi , ömür boyu garanti veriyorlar. Yani aldığınız ürünü istediğiniz zaman şart ileri sürmeden iade edebiliyorsunuz.

peki gelelim asıl meseleye:

1- Telkin alanların büyük bölümü işe yaramadı deyip iade etse bu site 8 küsür yıl ayakta kalabilir miydi?

2- Hepsini geçtim , insanoğlu eleştirmeyi sever , memnun kaldığı şeyi yazmaz ama en küçük memnuniyetsizliğini paragraflarca yazar. Bunu en iyi sizin sözlük ve ekşi sözlükte görebilirsin. Hangi ürün , hangi üniversite , hangi marka entrylerine bakarsan yarısından fazlası eleştiridir. 8 küsür yıl onca müşteri , kaçı oturup bu işe yaramadı diye paragraflar yazmış? Laf edenlerin %95 i bu işe baştan burun kıvıranlar. Hiç denememiş olanlar. Buda ayrı bir şey tabi.

Mesajınız için teşekkür ediyorum.Gerçekten de 8 yılda tek bir şikayet yok.Elbette her yöntem herkese uymayabilir. Bu gibi durumlarda yaşam boyu garanti devreye giriyor.Sözlüklerde olan bir kaç olumsuz yorum ise hiç denemeyenlerin yorumları...

Bu arada y sitemizi sürpriz bir şekilde incisözlükte paylasan üyemize teşekkür ediyorum.Forumumuz hareketlendi.Gelen kitle de oldukça uyumlu ve konu ile ilgili.Tabii ki sorular olacak yeter ki iyi niyet olsun.Tüm üyelerimizin sordukları soruları sabırla cevaplıyoruz. En güzel deneyim gerçekten 2 gün vakit ayrip uykuda dinleyenlerin deneyimleridir.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla