Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2016, 11:32 AM   #5 (permalink)
mutluhayatim
Üsteğmen
 
mutluhayatim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2015
Mesajlar: 233
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluhayatim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yaşayan bir hiçim nolur yardım edin

Alıntı:
acmilanac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
harekete geçemiyorum çünkü özgüvensizim ve harekete geçmek icin gereken cesareti bir türlü toplayamıyorum hep baska zaman yaparım baska zaman yaparım diye geciktiriyorum.Kendimle yüzleşemiyorum ve ne yapcagımı bilemiyorum.Zamanım sıkılmakla geçiyor.Yardımdan kastım zaten yorumlarınızdı ne kadar yorum yaparsanız benim için o kadar iyi olur.Tesekuurler
Özgüvenin olmaması harekete geçmene engel değil. Yemek yiyorsun, su içiyorsun değil mi? Bunları ertelesende eninde sonunda yapıyorsun. Çünkü yapmak zorundasın. Yoksa yaşamını sürdüremezsin. Bilinçaltın bu hayati önem taşımıyor sonra yaparsın diye erteliyor olabilir.

Merak ettiğim bişey var üniversitede mi böyle oldun yoksa lisede falanda mı böyleydin?

Birde ailenden uzaktasın insan arkadaş istiyor ve arkadaşları olunca inan zaman daha çabuk geçiyor iyi gidiyor. Bende bundan 4 sene önce yaşadığım şehirdem tam 12 saat uzakta olan bir şehire geldim. Yurtta kaldım. Kimseyi tanımıyordum. Bir çok endişem vardı biride arkadaşsız kalmak. Çünkü hayatımda dönem dönem arkadaşsız kalmıştım. Ama sonra bir baktım ki bir çok arkadaşım olmuş. Ben lisede ilkokulda hep sınıfın sessiziydim. Utangaç bir insandım. Ama kendime söz verdim. Üniversitede böyle bir şey olmayacak diye. Çünkü hayatın eğlencesini kaçırıyordum. Bu benim hayatımın dönüm noktasıydı. Oturdum düşündüm. Ya ben kimden çekiniyorum onların benden ne fazlası varda konuşamıycam arkadaş olamıycam diye. Sonra baktım ki sadece anlamsız yere kendimi kapatıyorum. Yurda gittiğim ilk günden beri yüzümde bir gülümseme her gördüğüm insana gülümsüyorum merhaba diyorum sonra arkası geldi işte.

Cesaret içinde yani. Bak benden sana bir tavsiye. 2. dönem daha başlamadı imkanın varsa odanı değiştir. Oda arkadaşın farklı olursa daha bir cesaretli olabilirsin. Konuş konuşmak kadar güzel bir şey yok.
__________________



mutluhayatim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla