Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

frezya 16-02-2011 03:13 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

perpendicularis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790314)
"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir."
belki bu yüzden:)

Süper benzetmeymiş:)Hahaha bayıldım valla.girlhaha Ben bu aralar kimi düşünsem arıyor:)

frezya 16-02-2011 03:36 PM

Arkadaşlar,aklıma takılan birşey var.Dileklerimizi imgeleyip sonra da unutmamız gerekiyor ya,bir taraftan da hayal tablosu diye birşey var biliyorsunuzdur.Dileklerinizi bi tablo haline getirip sürekli görebileceğiniz bir yere asıyorsunuz.E şimdi böyle bir tablo yapınca dileklerimiz sürekli gözümüzün önünde oluyor,düşünmemek elde değil,amaç hedeflere tamamen odaklanmaksa neden unutuyoruz.Olumsuz düşünmemek için mi?Kafam karıştı...Bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

cent 16-02-2011 03:58 PM

böyle bir tablo hazırladım
bende 3 yıl önce evet tablodaki isteklerim gerçekleşti diğerlerinin zamanı var neden derseniz çocuklarım happy6için istediklerim olması için büyümeleri gerek
istediğm eve sahibim 8 kilo verdim eşim süper bir işte çalışıyor artık 2 işte koşturmuyor
benim çalışmama bile boşver çalışma diyor sağlık boluk afiyetelikler huzur mutluluk allahıma bin şükür çağlayarak akıyor hayatımıza bu resimleri gözümün göreceği bir yere astım siz zaten o resimlere bakıp hayal kurmuyorsunuz bir süre sonra gelip geçtikce otomatikman bilinç altı ilk düzenledinizde düşündünüz imgelemeyi her görmesinde kendilinden yeniliyor 8977
siz devamlı imgelemiyorsunuz bir süre sonra ve öylesine görürken işlevini yapan bilinç altı olumsuzlukları kapıdan kendilinden kovmuş 2600oluyor devamlı düşünme gibi bir durum olmuyor bilinçli düşünme yok alışmışlık söz konusu

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

bilgendilo 16-02-2011 04:59 PM

iyi ki varsın arkadaşım seni seviyorum ya..

cent 16-02-2011 05:40 PM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790398)
iyi ki varsın arkadaşım seni seviyorum ya..

banamı yazdın bilemiyorumy789 ama yazdınsada yazmadınsada sende iyiki varsın sağolasın cancazım
iyiki varsın diyenlerimiz umdumuzdanda fazla olsun inşallahcilgin897

Perfinya 16-02-2011 06:08 PM

Hayal tablosunu ilk defa duyuyorum. Çok ilgimi çekti ve hoşuma gitti.
İlk başlarda yapamıyodum ama şimdi ben de çekim gücünü kullanıyorum.
Pes etmeden kurallarına uyarak pratik yapmak lazım.

Geçen gün durakta otobüs bekliyodum ve nadir geçen bir otobüs.- dakika falan bekleyince çekim gücü geldi aklıma ve beklediğim otobüs şu an yolda ve durağa doğru gelmek üzere. Otobüsün çok kısa süre içerisinde gelmesini ve yolların açık olarak istediğim yere gitmeyi seçiyorum diyerek olumladım ve imgeledim. Cümlemin bitmesiyle otobüsü görmem bir oldu. Otobüs boştu veoturdum. Trafik yoktu. Çabucak istediğim yere ulaştım.
Ayrıca dişçiye gidiyordum.Dişçide sıra vardır ve birkaç saat beklemek gerekir. Otobüste işlerimin kolay bir şekilde hallolucağını seçtim. İmgeledim. Benden habersiz annem gitmiş. Sıra tutmuş benim yerime. kimse de kalmamış hem.Gider gitmez dişçi koltuğuna oturdum. Koltuktan kalktığımda boş olan bekleme salonu dolmuştu.
İnanıyorum ve çekiyorum. Olay bu.

frezya 16-02-2011 06:14 PM

cent,çok teşekkür ederim.E bu süper bişey956kBen de hemen yapayım o zaman hayal tablomu.guitarNe de olsa tecrübeyle sabit diyosun:)Seviyorum ben bu siteyi ya.Hepiniz iyi ki varsınız:)

sipsirine 16-02-2011 06:20 PM

ben de imgeleme üzerine çalışıyorum. umarım kısa sürede güzel şeyler olacak

perpendicularis 16-02-2011 06:58 PM

bu imgeleme tam olrk ne dmk teta dalgası fln ne anlama gelio açıklayabilr misinz acaba?

cent 16-02-2011 11:38 PM

Alıntı:

Perfinya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790406)
Hayal tablosunu ilk defa duyuyorum. Çok ilgimi çekti ve hoşuma gitti.

Alıntı:

Perfinya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790406)
İlk başlarda yapamıyodum ama şimdi ben de çekim gücünü kullanıyorum.
Pes etmeden kurallarına uyarak pratik yapmak lazım.

perfinya çekim gücü bölümlerinde bu yazılar var 3 yıl önce hazırlamıştım şimdi o tabloya baktıkca olanları görüp şükürdeyim

Geçen gün durakta otobüs bekliyodum ve nadir geçen bir otobüs.- dakika falan bekleyince çekim gücü geldi aklıma ve beklediğim otobüs şu an yolda ve durağa doğru gelmek üzere. Otobüsün çok kısa süre içerisinde gelmesini ve yolların açık olarak istediğim yere gitmeyi seçiyorum diyerek olumladım ve imgeledim. Cümlemin bitmesiyle otobüsü görmem bir oldu. Otobüs boştu veoturdum. Trafik yoktu. Çabucak istediğim yere ulaştım.
Ayrıca dişçiye gidiyordum.Dişçide sıra vardır ve birkaç saat beklemek gerekir. Otobüste işlerimin kolay bir şekilde hallolucağını seçtim. İmgeledim. Benden habersiz annem gitmiş. Sıra tutmuş benim yerime. kimse de kalmamış hem.Gider gitmez dişçi koltuğuna oturdum. Koltuktan kalktığımda boş olan bekleme salonu dolmuştu.
İnanıyorum ve çekiyorum. Olay bu.

bu konuda denemlerimi hızlandırmak için 2 nokta anlatımları zamanında bu denemeler ebenze bir çok denemelrim oldu şükür başarılı olduğumu gördüm barmış olmana sevindim

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790407)
cent,çok teşekkür ederim.E bu süper bişey956kBen de hemen yapayım o zaman hayal tablomu.guitarNe de olsa tecrübeyle sabit diyosun:)Seviyorum ben bu siteyi ya.Hepiniz iyi ki varsınız:)

istediklerinini resimlerini panoya ayarla imgeleme sözlerinle aklına geldikçe söyle gerisi gelir inşallah

Alıntı:

sipsirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790408)
ben de imgeleme üzerine çalışıyorum. umarım kısa sürede güzel şeyler olacak

güzel haberlerini bekleyeceğim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 AM.