Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Arkadaşlar,aklıma takılan birşey var.Dileklerimizi imgeleyip sonra da unutmamız gerekiyor ya,bir taraftan da hayal tablosu diye birşey var biliyorsunuzdur.Dileklerinizi bi tablo haline getirip sürekli görebileceğiniz bir yere asıyorsunuz.E şimdi böyle bir tablo yapınca dileklerimiz sürekli gözümüzün önünde oluyor,düşünmemek elde değil,amaç hedeflere tamamen odaklanmaksa neden unutuyoruz.Olumsuz düşünmemek için mi?Kafam karıştı...Bilgisi olan bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi böyle bir tablo hazırladım bende 3 yıl önce evet tablodaki isteklerim gerçekleşti diğerlerinin zamanı var neden derseniz çocuklarım happy6için istediklerim olması için büyümeleri gerek istediğm eve sahibim 8 kilo verdim eşim süper bir işte çalışıyor artık 2 işte koşturmuyor benim çalışmama bile boşver çalışma diyor sağlık boluk afiyetelikler huzur mutluluk allahıma bin şükür çağlayarak akıyor hayatımıza bu resimleri gözümün göreceği bir yere astım siz zaten o resimlere bakıp hayal kurmuyorsunuz bir süre sonra gelip geçtikce otomatikman bilinç altı ilk düzenledinizde düşündünüz imgelemeyi her görmesinde kendilinden yeniliyor 8977 siz devamlı imgelemiyorsunuz bir süre sonra ve öylesine görürken işlevini yapan bilinç altı olumsuzlukları kapıdan kendilinden kovmuş 2600oluyor devamlı düşünme gibi bir durum olmuyor bilinçli düşünme yok alışmışlık söz konusu sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi iyi ki varsın arkadaşım seni seviyorum ya.. |
banamı yazdın bilemiyorumy789 ama yazdınsada yazmadınsada sende iyiki varsın sağolasın cancazım iyiki varsın diyenlerimiz umdumuzdanda fazla olsun inşallahcilgin897 sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Hayal tablosunu ilk defa duyuyorum. Çok ilgimi çekti ve hoşuma gitti. İlk başlarda yapamıyodum ama şimdi ben de çekim gücünü kullanıyorum. Pes etmeden kurallarına uyarak pratik yapmak lazım. Geçen gün durakta otobüs bekliyodum ve nadir geçen bir otobüs.- dakika falan bekleyince çekim gücü geldi aklıma ve beklediğim otobüs şu an yolda ve durağa doğru gelmek üzere. Otobüsün çok kısa süre içerisinde gelmesini ve yolların açık olarak istediğim yere gitmeyi seçiyorum diyerek olumladım ve imgeledim. Cümlemin bitmesiyle otobüsü görmem bir oldu. Otobüs boştu veoturdum. Trafik yoktu. Çabucak istediğim yere ulaştım. Ayrıca dişçiye gidiyordum.Dişçide sıra vardır ve birkaç saat beklemek gerekir. Otobüste işlerimin kolay bir şekilde hallolucağını seçtim. İmgeledim. Benden habersiz annem gitmiş. Sıra tutmuş benim yerime. kimse de kalmamış hem.Gider gitmez dişçi koltuğuna oturdum. Koltuktan kalktığımda boş olan bekleme salonu dolmuştu. İnanıyorum ve çekiyorum. Olay bu. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi cent,çok teşekkür ederim.E bu süper bişey956kBen de hemen yapayım o zaman hayal tablomu.guitarNe de olsa tecrübeyle sabit diyosun:)Seviyorum ben bu siteyi ya.Hepiniz iyi ki varsınız:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ben de imgeleme üzerine çalışıyorum. umarım kısa sürede güzel şeyler olacak |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bu imgeleme tam olrk ne dmk teta dalgası fln ne anlama gelio açıklayabilr misinz acaba? |
Alıntı:
bu konuda denemlerimi hızlandırmak için 2 nokta anlatımları zamanında bu denemeler ebenze bir çok denemelrim oldu şükür başarılı olduğumu gördüm barmış olmana sevindim sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 Alıntı:
istediklerinini resimlerini panoya ayarla imgeleme sözlerinle aklına geldikçe söyle gerisi gelir inşallah sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 Alıntı:
güzel haberlerini bekleyeceğim sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 AM. |