Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Midemizdeki mikrop (Helicobacter pylori) (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Midemizdeki mikrop (Helicobacter pylori) (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kardesim midede şişkinlik, yanma, bulantı ve mide asitinin boğazını yaktığını söyleyerek doktora gitti. Kan tahlili verdi 1 ay sonra midede mikrop belirdi sonuçları da negatif olması gerekirken pozitif çıktı. Şu an helipak kullanıyor. Bugün ilaçları bitti akşam rahıtsızlandı. İdrarda yanma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Midemizdeki mikrop (Helicobacter pylori) (Sorularınızın yanıtları)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:07 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Midemizdeki mikrop (Helicobacter pylori) (Sorularınızın yanıtları)







Kardesim midede şişkinlik, yanma, bulantı ve mide asitinin boğazını yaktığını söyleyerek doktora gitti. Kan tahlili verdi 1 ay sonra midede mikrop belirdi sonuçları da negatif olması gerekirken pozitif çıktı. Şu an helipak kullanıyor. Bugün ilaçları bitti akşam rahıtsızlandı. İdrarda yanma ve kan gelmeye ve dakka başı tuvalete çıkıyordu. Helipak bildiğim kadar antibiyotik değil mi buna rağmen neden kaynaklanmıştır, mideyle ilgili olabilir mi? 1 ay öncede aynı şikayetle doktora gittik. Bu mikrobun kansere yol açtığı söyleniyor. Bana yardımcı olduğunuz için teşekkürler.







Mide yakınmaları ile gittiğiniz yerde endoskopi yapılmadan (yalnızca kan tahlili ile) midedeki mikroba bakılmış ve pozitif çıkması nedeniyle ilaç önerilmişse bu tedavi çok anlamlı olmamış. Yurdumuzda 50 milyon insanda bulunan bu mikrobu yok etmenin koşulları bellidir. Belli başlı bazı durumlarda bu mikroorganizmanın tedavisi gerekir. O durumlar haricinde tedavi uygulanması anlamsızdır. Bu konu ile ilgili olarak yanıtların bulunduğu bölümde 3. sayfada H. pylori başlıklı yazımı okuyacak olursanız gerekli bilgileri edinebilirsiniz.







Kolit







Annemin 5 yıldır kolit hastalığı var şimdi de safra kesesinde et beni çıktı.şikayetleri ve tedavisi ne olabilir?







Kolit bir hastalık değildir. Bağırsak ile ilgili yakınmalar genellikle kolit adı altında anılır. Dolayısıyla annenizde kolit olduğunu yazmış olmanız bende bir fikir oluşturmuyor. Bu açıdan baktığımızda sorulara verdiğim yanıtlar arasında 6. sayfada 'Dr. Bey bende kolit var' başlıklı yazımı okuyacak olursanız bu konuda gerekli bilgiyi edinebilirsiniz. Safra kesesindeki polipler genellikle bir yakınmaya neden olmaz. Bu poliplerin takip ve tedavisi büyüklüğüne bağlı olarak değiştiğinden polibin çapını yazmalısınız. Geçmiş olsun.







Şişkinlik







İyi gunler. 3 senedir mide şişkinligi, geğirme hemoroit, yanma, kasıklarımda agrı şikayetlerim var yanma tüm karnıma yayılıyor.. ama geçmiyor. 3 - 4 günde bir dışarı çıkabiliyorum. Aç kalamıyorum. Boyuma göre 7 kilo fazlam var bulunduğum yerde sağlık hizmetleri fazla iyi degil. Ne yapmamı önerırsiniz?







Midede şişkinlik ve yanma ile birlikte açken artan yakınmalar ile kabızlık hem midede asit fazlalığını hem de kalınbağırsağın çalışmasının aksak olduğunu gösteriyor. Bu açılardan tedavi olmalısınız. Eğer bulunduğunuz yerde yapılanlardan ve uygulanan tedavilerden yarar göremiyorsanız bir üst merkeze gitmekten başka yol kalmıyor. Geçmiş olsun.







Karında ağrı







Hocam merhaba. Benim sorunum karnımın sol üst tarafında göğus kafesine yakın delici ve sürekli ağri olması, bir haftadan uzun süredir devam ediyor ve azalip artıyor, uzerine bastırınca aciyor, sirtimin sol tarafinda ve sol omzumda da hissediyorum. Neyle ilgili olabilir? Tesekkuler.







Karın sol üst kadrandaki ağrılarda dalak, böbrek, akciğer ve kalp hastalıkları öncelikle düşünülür. Anlattığınız biçimde artıp azalan, basmakla fazlalaşan ve sol omuza vuran ağrılar kalınbağırsaklarla ilgili de olabilir. Bu nedenle muayene olmalı ve tetkik edilmelisiniz. Aynı zamanda İç Hastalıkları Uzmanı da olan bir Gastroenterolog tarafından değerlendirilecek olursanız sorunuz çözülecektir. Geçmiş olsun.







Organik nedenler







Merhaba hocam, genelde akşamları; üşüme, ellerde soğuma, yüzümde uyuşma, huzursuzluk hali ve arkasından 3 - 4 saat içinde yaklaşık 9 - 10 defa tuvalete çıkıyorum (çokça -idrar ve gaita- geliyor). Bu esnada tansiyonum 120 - 80 ile 150 - 100 arasında oluyor. Gün içerisinde ise; midede ağrı, sümüksü, koyu renkli küçük parçalar halinde, kansız dışkılama oluyor. Bu arada yeşil fasulye, nohut, domates, ıspanak yediğimde bunların gaitada sindirilmeden çıktığını fark ettim. Tansiyon açısından böbreklerim normal ve feokromasitoma da yok denildi. Aldosteron yüksek bulundu ve bir süre aldactone kullandım. Sigmoidoskopide hemoroit, gastroskopide pangastrit çıktı. Bunun dışındaki kan tetkikleri temiz. Psikyatrist psikolojik neden olmadığını, organik sebeplerin araştırılmasını söylemişti. Bilgilendirirseniz sevinirim.







Bedende bir belirti ortaya çıktığında bunun organlara mı ait (organik) yoksa strese mi bağlı (psikolojik) olup olmadığı araştırılır. Yapılacak ilk iş organik tüm nedenlerin araştırılmasıdır. Bu bağlamda muayene, laboratuar ve görüntüleme tetkikleri tümüyle normal olarak çıkacak olursa psikolojik nedenler araştırılmalıdır. Belki de tüm tetkikleriniz yapılmamıştır (örneğin kolonsokopi). Sizde yapılacak iş bağırsak ile ilgili sorunlarınızın olası nedenlerinin ayrıntısıyla araştırılmasıdır. Psikolojik bir huzursuzluğunuz yok deniyor ise bir Gastroenteroloji ünitesinde nöroendokrin olaylar da dahil olmak üzere tetkik edilmelisiniz. Geçmiş olsun.







Regl dönemi







Özelllikle regl dönemimde baş ağrısı, geğirme, bulantı ve kusma oluyor. Kustuğumda yüzüm, gözüm şişiyor, kırmızı lekeler çıkıyor. Dahiliye uzmanı lekelerin kusma olunca kılcal damarlarda zorlanmadan çatlamasına bağlıdır dedi. Lekelerin gecmesi 3-5 gun suruyor. acaba bu durumun karaciger ya da mideyle alkasi var mi? Gecenlerde regl olmamama rağmen yine aynı şeyler oldu ve çıkardım. O gün yediklerimden olabilir mi? Teşekkürler.







Kadınların adet dönemlerinde çeşitli belirtiler görülebilir. Ancak bu yakınmalarınız adet dışı bir dönemde de görüldüğünden mide ile ilgili olarak araştırılmalısınız. Midenin koşulları bozuk olduğunda bazı yiyecekler dokunabilir. Bu nedenle mideniz açısından (gerekli muayene ve tetkiklerden sonra) tedavi görmelisiniz. Yüzünüzde nasıl lekelerin oluştuğunu bilemiyorum. Ancak damar çatlamasına bağlı lekelenmelerde renk (bir yere çarptığımızdaki gibi) önce mor sonra sarı – yeşil olur. Damar çatlamasına bağlı kırmızı renk beklenmez. Bu lekelerin karaciğerle bir ilgisi yoktur; ancak bir Derşi hastalıkları Uzmanına başvurmanız düşünülür. Geçmiş olsun.







Sol ayak topuğuma iğne battı yan duruyor doktorlar ameliyat diyo ama gün veriyo hemen almıyorlar sakıncası var mı?







Sorunuz branşımla ilgili değil. Bu soruyu ayağınızdaki iğneyi ameliyatla almak için ileri bir tarihe randevu veren sağlık kuruluşuna sormalıydınız.







AST 40 ALT 51 tehlikeli mi?







Evre I karaciğer yağlanması gibi kilo vermekle düzelebilecek basit bir durumdan karaciğer sirozu gibi çok ciddi bir duruma kadar onlarca hastalıkta bu değerler bulunabilir. Soru sorarken daha titiz davranmalısınız.







Kabızlık mide ağrısı yapar mı?







Sorunuzu ayrıntılı olarak sormalısınız. Kabızlıkta karın ağrısı görülebilir. Mideniz ağrıyorsa nedeni araştırılmalıdır.







Plt hastalığı nedir? Yasakları ve önlemleri nedir? Bilgilerinizi arz ederim.







Plt (platetelt, trombosit) kanamayı önleyen küçük hücrelerdir. ‘Plt hastalığı' olarak adlandırılan bir durum yoktur. Bu hücrelerin azalması veya çoğalması ile ilgili sorunlar vardır ki siz neyi öğrenmek istiyorsanız sorularınız öncelikle sizi takip eden hekime sormalısınız.







Başım ağrıyor ve dönüyor ne yesem hemen çıkarıyorum...







Kaç yaşındasınız, yakınmalarınız ne zaman başladı, tansiyonunuz veya başka bir hastalığınız var mı? Çok bilinmeyenli bir durumda fikir ileri sürmek anlamsız oluyor. Sorularınızı ayrıntılı olarak sormalısınız.







Nevzat Bey benim oturduğum yerden mideme ağrı giriyor, karnım şişiyor, ne yapmalıyım?







Yakınmalarınızı ayrıntılı olarak yazmalısınız. Çok kısa belirttiğiniz yakınmalarınız kalın bağırsakları ilgilendiriyor olabilir. Ciddi bir durum olup olmadığı ancak muayene ve tetkiklerle anlaşılabileceğinden bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız.







Yapılan endoskopide grade bir gasrit ve bulbit çıktı. Ne anlama geliyor?







Yakınmalarınızı yazmamışsınız. Endoskopinizde çıkan sonuçların değerlendirilmesi yaşlı iseniz farklı, mideye dokunan ilaçlar kullanıyorsanız farklıdır. Mide yakınmaları için ilaç kullanmanıza rağmen bu sonuç çıkmışsa farklıdır. Sorularınızı endoskopinizi yapan ve ayrıca bu tetkiki isteyen hekiminize sormalısınız.







Rennie çiğneme tableti ne gibi bir amaçla kullanılır?







Yakınmalarınızı yazmamışsınız. Bu ilacı hangi yakınmanız için hangi meslektaşımız önermişse sorularınızı ona sormalısınız.







Dr. Nevzat Aksoy



İç Hastalıkları Uzmanı



Gastroenterohepatolog



Net Endoskopi



0 212 210 48 48

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Midemizdeki mikrop (Helicobacter pylori) (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Midemizdeki mikrop (Helicobacter pylori) (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kardesim midede şişkinlik, yanma, bulantı ve mide asitinin boğazını yaktığını söyleyerek doktora gitti. Kan tahlili verdi 1 ay sonra midede mikrop belirdi sonuçları da negatif olması gerekirken pozitif çıktı. Şu an helipak kullanıyor. Bugün ilaçları bitti akşam rahıtsızlandı. İdrarda yanma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.