Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Yutma zorluğu (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Yutma zorluğu (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Doktor bey ben bu rahatsızlığı 6-7 yıldır çekiyorum. Şu ana kadar gitmediğim doktor kalmadı. 2000 yılında endoskopi yaptırdım sonuç normal çıktı. 2004'te Baryumlu Mide-Duodenum Grafisi yapıldı. Sonuçta yemek borusunda bir hastalık bulunmadı. Sinirsel olarak mide kapakçığı tembelleşmiş dendi. Bu mide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Yutma zorluğu (Sorularınızın yanıtları)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:08 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Yutma zorluğu (Sorularınızın yanıtları)







Doktor bey ben bu rahatsızlığı 6-7 yıldır çekiyorum. Şu ana kadar gitmediğim doktor kalmadı. 2000 yılında endoskopi yaptırdım sonuç normal çıktı. 2004'te Baryumlu Mide-Duodenum Grafisi yapıldı. Sonuçta yemek borusunda bir hastalık bulunmadı. Sinirsel olarak mide kapakçığı tembelleşmiş dendi. Bu mide kapakçığını çalıştıracak bir ilaç yok mu? Tedavi edilmezse kötü bir hastalığa çevirebilir mi? Bu arada tüm batın USG de normal çıktı. 2005'teki endoskopi de normal bulundu. Daha sonra hiç bir şeyim olmadığı söylenerek Globus histericus denildi ve psikiyatriye gönderildim. Sinirli bir yapım var ama psikiyatristlik bir şeyim olduğuna inanmadım ve gitmeyi bıraktım. Halen rahatsızlığım devam ediyor Her yemeğe oturduğumda yutamamak beni çok kötü etkiliyor. Hiçbir yere yemeğe gidemiyorum. Hastalığımın bir tedavisi var mı? Neler yapılabilir? Cevabınızı bekliyorum. İyileşebilir miyim? Artık tıkanmadan yemek yemek istiyorum.







Yakınmalarınızı fazla yazmamış; ancak yapılan tetkikleri belirtmişsiniz. Anlaşıldığı kadarıyla yutma güçlüğünüz var ve yapılan tetkiklerde önemli bir hastalık saptanmamış. Mide kapakçığının tembelleşmesi gibi bir durum olmaz. Muhtemelen bu kapakçığın gevşekliği gibi bir durum söz konusudur ki önemli değildir. Yutmada ağrı veya takılma oluyorsa bu tetkiklere ek olarak yemek borusunun basınçlarının ölçülmesi (özofagus manometrisi) gerekir. Endoskopiniz ve ilaçlı filminiz normal olduğuna göre bu tetkikin de normal çıkması halinde o zaman yakınmalarınızın psikolojik olduğu söylenebilir. Bu tetkik için Üniversite veya Eğitim ve araştırma Hastanelerinin Gastroenteroloji Bölümlerine başvurabilirsiniz.







Göğüste yanma







İyi günler benim şikayetim cam kırılmıştı ve boğazıma istemeden cam kaçtı. Ondan sonra göğsüm çok kötü yanmaya başladı. Yanma ve acı hissi veriyor ve çok rahatsız ediyor. Film çektirdim ve flimde bir şey çıkmadı, ama çok kötü şekilde acıyor bunun yemek borusunun tahriş olması ile bir ilgisi olabilir mi? Eğer olursa ne kadar bir sürede iyileşir? En kısa zamanda yanıtlarınızı beklerim efendim. Yaşım 14.







Göğsün alt bölümünde olan yanma yakınması mide ve yemek borusu hastalıklarında sık görülen bir durumdur. Bu yakınmanın yutulan camla bir ilişkisi yoktur. Çekilen grafilerde bu yakınma ile ilgili bir sonuç elde edilemeyebilir çünkü bu yakınmalarda yapılması gereken tetkik endoskopi olmalıdır.







Göbekte akıntı







Doktor Bey şimdi benim göbeğimde son birkaç aydır tuhaf bir akıntı var. Kokusunda pek hoş değil bunun yanı sıra hafif bir kızarıklık ve iğneleyici bir ağrı var. Ama nedense hastaneye gitmeye de çekiniyorum. Hani boru olayları filan saçma bir sorum olacak. Ama durumum risklimi yoksa hastaneye gideyim mi bilmiyorum? Sizce ne yapmalıyım?







Göbek çukuru, kapalı bir ortam olması nedeniyle kolayca enfekte olabilir. Anlattığınız durum göbeğin enfeksiyonu (omfalit) halidir. Antibiyotik kullanılması ile bu durum kolayca geçecektir. Bu nedenle bir İç Hastalıkları Uzmanına başvurmanız yeterli olacaktır.







Karaciğere yağlanma







Varikosel rahatsızlığım vardı. Doktora gittim. Ultrason istedi, sonuçta hepatosteatoz çıktı. Yumurtalıklarımda biraz sarkma oldu ağrı bir hafta sürdü bazen burnumda küçük kanamalar oluyor yorumunuzu bekliyorum.







Ürolojik sorunlarınızla ilgili yorumları o bölümün uzmanları yapacaklardır. Karaciğer yağlanmasına gelince boy ve kilonuzla birlikte yapılmış diğer tetkiklerinizin sonuçlarını da belirtecek olursanız daha sağlıklı bilgi verebilirim.







Midede ağrı







Merhaba, ben 21 yaşındayım yaklaşık 2 yıldır mide rahatsızlığım var. Arada bir oluyor, ama tam oluyor benim yediğim yemeklerde ve sinirlendiğim ve üzüldüğüm anlarda yaşıyorum. İki kaburga kemiğimin arasında bir şişkinlik oluyor midemde yanma, ekşime ya da ağzımda acımsı bir tat olmuyor. Sadece şişkinlik ve acayip bir ağrı dik duramıyorum. Öyle şiddetli oluyor ki ağrım beni ağlatıyor. Endoskopi yapılması gerektiğini biliyorum. Fakat bu çok zor sanırım bunun bayıltarak ya da başka bir şekilde yapılma gibi bir olasılığı var mıdır? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...







Mide hastalıklarında insanı iki büklüm eden ağrılar fazla görülmez. Mide hastalıkları açısından bir Gastroenteroloji Ünitesince araştırılırken aynı zamanda şiddetli ağrıya neden olabilecek diğer hastalıklar da gözden geçirilecektir. Endoskopi ile mideye bakılma işlemi çok zor değildir. Esasen ağrısız bir işlem olduğundan bayıltmaya da gerek yoktur. Geçmiş olsun.







Karaciğer







Hocam merhaba, ben 28 yaşında 4 aylık hamileyim. ALT 270 AST ise 68 çıktı 15 günde bir test yaptırıyorum ALT 75'e düştü. Şu an ALT 110 AST 68 . Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler.







Karaciğer enzim yüksekliğine neden olan çok sayıda durum vardır. Özellikle gebelikte bu durum daha da bir önem kazanır. Enzim yüksekliğinizin nedenlerinin araştırılması gerekli ve önemlidir. Bu değerleri yükselten nedenlerin başında karaciğer yağlanması ve hepatit virüsleri gelir. Ayrıca gebelikle ilgili bazı sorunlarda da enzim yükselebilir. Bulunduğunuz yerde bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmalısınız.







Göğüste kütle







Trigliseridim 216. Ca 15-3: 35,74. 1 YIL önce Ca 15-3 Yüksek diye göğsümden kitle alındı lipom çıktı. Bugün kontrole gittim yine yüksek. Ultrasonda karaciğerde 17 mm hemanjiyom, dalak 150mm ve milimetrik boyutlarda parenkimal kalsifikasyonlar var korkuyorum ne olabilir 1 yıl önce de yüksekti ama karaciğerde bir şey yoktu. Bölük bölük değerlendirme var ne yapayım nasil yol izleyeyim lopid 600 verdi dr geçen sene 3 ay kullandim düşük nabız durumumda var kardiolog her yıl eko yapıyor.







Yakınmalarınızı düzenli bir biçimde belirtmemişsiniz. Kardiyologun her yıl ECHO yaptığı bilgisi yakınmalarınızı ve bulguları yazmadığınızdan tek başına bir anlam ifade etmiyor. Trigliserid yüksekliği ve kalp sorunlarınızı bir Kardiyoloji Uzmanı çözecektir. Bunun dışında Ca 15.3 düzeyi özellikle meme kanserinde yükselir. Ancak sizdeki yükselme çok fazla değil ve zaman içerisinde yükselme göstermiyorsa ayrıca mamografi ve meme ultrasonu yaptırmışsanız ve normal çıkmışsa korkulacak bir durum olmadığı düşünülür. Karaciğerde bulunan iyi huylu hemanjiyomun (damar yumağı) Ca 15.3 ile bir ilgisi yoktur.







Mide kanseri







Benim dedem mide kanseri doktor ne yasarsa o kar diyor ama ben onun pes edecek gene inanmıyorum. Sorum şu olacak: Mideden her gün 1 2 litre arası su alıyorlardı. Ağrıdan gelen ballı ot karışımını yemeye başladığından beri mideden su alimi yarim litreye düştü bu iyiye işaret midir? Teşekkürler ve de ne yapabiliriz yurt dışında ikamet ediyoruz.







Mide kanseri nedeni ile karında sıvı toplanmış ise bu kötüye işarettir. Alınan sıvının her hangi bir nedenle bir miktar azalması iyiye işaret olarak yorumlanamaz. O kullandığınız karışımı sanırım bugüne kadar çok insan kullanmıştır. Ne yazık ki her hangi bir karışımı kullanarak iyileşen tek bir hastaya rastlamadım. Geçmiş olsun.







Midemde ağrı var







2 yıldan bu yana karnımda ve midemde sürekli ağrılar oluyor karnımın üzerine bastırdığım zaman bir zaman sonra bıraktığımda ağrı 1 dakikalık kesiliyor ama yine başlıyor doktora gittiğimde sürekli ülserle ilgili ilaçlar veriyor. Ama bu ilaçların bir faydasını görmedim yardımcı olursanız sevinirim.







Ülser ilaçlarına rağmen yakınmanız geçmiyorsa sorun midenizden kaynaklanmıyordur. Çeşitli organlara bağlı karın ağrıları zaman zaman karışabilir. Bu nedenle güvendiğiniz bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Mide yağ bağlar mı?Bağlarsa egzersizle eritmek mümkün müdür yoksa tıbbi bir uygulama mı lazımdır?







Mide yağ bağlamaz. Karında cilt altında yağ birikir ki bu durum kiloluların ortak sorunudur. Egzersiz ile birlikte gerekli diyeti yaparsanız yağlarınız eriyecektir. Tıbbi uygulama en son çare olarak düşünülmelidir.







Dr. Nevzat Aksoy



İç Hastalıkları Uzmanı



Gastroenterohepatolog



Net Endoskopi



0 212 210 48 48

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yutma zorluğu (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Yutma zorluğu (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Doktor bey ben bu rahatsızlığı 6-7 yıldır çekiyorum. Şu ana kadar gitmediğim doktor kalmadı. 2000 yılında endoskopi yaptırdım sonuç normal çıktı. 2004'te Baryumlu Mide-Duodenum Grafisi yapıldı. Sonuçta yemek borusunda bir hastalık bulunmadı. Sinirsel olarak mide kapakçığı tembelleşmiş dendi. Bu mide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.