Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
düğün günü geldi çattı bembeyaz gelinlik içinde deniz prenseslere benziyordu... tender45 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye düğün günü gelip çattııı herkes gelmişti çınar jilet gibi deniz papatya gibiydiler zarife aşkını içine gömmüştü ablası için AMA ......................... mert de gelmişti düğüne denize kara sevdalı mert blook blook(heheheehheh khkh56 kötüyüm ben kötüyüm ) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye blook sus çemkirme ablaya 789569 mert ansızın uzaktan yanına gelen bir kız gördü ne kadarda güzeldi (zarife bu bilin die sölüom ) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aman tanrım bu o o inanamıyorum dedi eline kadehini aldı veeeeeeeeeeee |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarife senmisin diye sordu zarife karşısında duran yakışıklıya baka kaldı eeee eee eeee evet dedi siz kimsiniz çıkartamadım die ekledi |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aslında tanımıştı merti ama tanımamazlıktan gelmişti heyecandan ne yapacağını şaşırdı eli ayağı dolandı ve şarabı mertin canımm elbisesine dökü verdi:) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye 3 saat sonra : nikah kıyılmış ÇINAR &DENİZ evlenmişti balayına küçük bir sahil kasabasına doğru yola çıkmışlardı zarife mert ile sohbetteydi 1 yıl sonra zarife&mert evlendi deniz&çınar boşanmıştı khkh56 khkh56(şiddetli geçimsizlik asıl neden çınar politikaya atılmış denizi ihmal etmiş başka bir kadınla yaşamaya başlamıştı deniz boşandı böylece SON SON SON SON SON SON FİN FİN FİN FİN FİN THE ENDE THE END THE END blook blook blook blook blook blook blook blook blook blook blook blook blook yeni hikaye korku gerilim olacak bşlatırım birazdan sabredin |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye arkadaşlar hikayeniz çok güzeldi gülmekten yarıldım...tebrikler y789 y789 y789 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye blook anacım sizede yaranılmıyor yahu cent kardeşim evlendi boşanmasıda normal yaw şimdi korkudan dudağınızı uçuklatıcaz yeni hikaye khkh56 hele şu saftirik kafamı toplayayımda öle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 AM. |