Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   SOLAK ÜNLÜLER (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/1881-solak-unluler.html)

dost78 11-08-2007 12:15 PM

SOLAK ÜNLÜLER

Arkadaşlar bende Solakım,aramızda başka solak olan var mı?

Sizinle şu yazıyı paylaşmak istiyorum:

FARKLILIK;
Sizde dünyada yaşayan %4 lük farklı dilimdesiniz. Evet solaksınız ve kendinizi %96 lık çogunluktan farklı hissediyorsunuz. Çünkü siz farklısınız.

*Onlar sağ elini kullanıyor ve beyinlerinin sol lopuyla algılıyorlar.
*Siz sol elinizi kullanıyor ve beyninizin sağ lopuyla algılıyorsunuz.
Onlar tüm aletleri çok kolay kullanıyor. Çünkü bu aletler onların kullanımına uygun olarak tasarlanmış.
*Siz defter kalemi bile kolay kullanamadını. Çünkü en ihtiyaç duyulan temel malzemeler bile kullanmak için daha fazla enerji harcadınız çünkü size uygun olarak tasarlanmamışlardı.
*Onlar çalmak istedikleri müzik aletlerini her yerde bulabilirler.
* Siz ise çalmak istediğiniz müzik aletini özel olarak yaptırmak zorundasınız.
*Onlar cep telefonlarını istediği gibi kullanabilir.
*Siz kullanımınıza ters olarak dizilmiş tuşlarla uğraşırsınız.
*Onlar kahveyi fincana istediği gibi koyar.
*Siz cezveyi ters çevirirsiniz.
*Onlar cetvel kalem defter makas vb.aletleri rahatlıka kullanır.
*Oysa sizin için bunlar bazen kabusa dönüşebilir.
AMA

Siz tüm bu zorlukalara ragmen ayrıcalıklı yaratıldınız tıpkı:

BÜYÜK İSKENDER

NAPOLYON

MİCHELANGELO

LEONARDO DA VİNCİ

MOZART

BEETHOVEN

EİNSTEN

PİCASSO

BİLL CLİNTON

ROBERT DE NİRO

KEANU REEVES

JİMMY HENDRİX

KURT COBAİN

MARLYN MONROE

GRETA GARBO

CHARLİE CHAPLİN

MARK TWAİN

FİDEL CASTRO

BOB DYLAN

PETER FONDA

WHOPİ GOLDBERG

PAUL MCCARTNEY

PHİL COLLİNS

ARİF SAĞ

SERGEN YALÇIN

CENGİZ ÇANDAR

DERYA BAYKAL

GÜLSE BİRSEL,... v.s. gibi.

ALINTIDIR

turgay0101 11-08-2007 01:23 PM

Ynt: SOLAK ÜNLÜLER

şimdi bu ünlüler dışında diğerleride sağ elini kullanıyor değil mi ice1

dost78 11-08-2007 01:31 PM

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı

solak olanlarda sağ elini kullanıyor,örneğin ben solakım fakat yemeği sağ elle yerim ve birçok işi sağ elimle yaparım,on parmak klavye yazarım mesela iki elimde aynı performansta çalışır,sadece ben yazıyı solla yazıyorum

turgay0101 11-08-2007 01:37 PM

Alıntı:

dost78 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

solak olanlarda sağ elini kullanıyor,örneğin ben solakım fakat yemeği sağ elle yerim ve birçok işi sağ elimle yaparım,on parmak klavye yazarım mesela iki elimde aynı performansta çalışır,sadece ben yazıyı solla yazıyorum

biliyorum kullandıklarına eminim ama ben salaklar demek istemediğim için sağ elini kullananlar demiştim 44neyse ama iki elini kullanmanın çok avantajı vardır sanırım beyin sağlı sollu çalışıyordur idea3 hismiley

dost78 11-08-2007 01:41 PM

Alıntı:

biliyorum kullandıklarına eminim ama ben salaklar demek istemediğim için sağ elini kullananlar demiştim 44neyse ama iki elini kullanmanın çok avantajı vardır sanırım beyin sağlı sollu çalışıyordur idea3 hismiley
evet haklısın blook

tresor 11-08-2007 02:06 PM

ben de solagım, kucukken cok dezavantaj yasadım, ama solak olmanın getırdıgı katıyen bır avantaj var, bunu yasamımda sıklıkla yasıyorum, solaklara sevgıler
tresor

hayatimdegisti 11-08-2007 02:51 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

ben de solagım, kucukken cok dezavantaj yasadım, ama solak olmanın getırdıgı katıyen bır avantaj var, bunu yasamımda sıklıkla yasıyorum, solaklara sevgıler
tresor

Bende solak olanlardanım...Ozellikle okulda isbilgisi gibi derslerde cok sorun yasamistim...Makas vs gibi bir cok alet bizlere gore yapilmadiği icin cok zorluklar yasiyoruz.Maus bile sag elimizle kullanmak zordundayiz... sadanim
Yinede bende memnunum solak olmaktan s456

mizrak 11-08-2007 06:18 PM

ben solak olan ünsüzlerdenim sung66 küçükkken dayım sağ elle yemek yiyeyim diye sol elimi arkadan tutup ye olum ye derdi ama maalesef bu isteği olmadı 44 ( Bu arada emoiconun parmağına dikkat 44 )solak olmayı seviyorum.Beynin sağ ve sol lopları farklı işlevlerde başarılıdır.Ama en iyisini ikisinide maximumda kullanabilmektir.
Solak ve sağlak arkadaşlara sevgiler...hismiley

mizrak 11-08-2007 06:20 PM

emoiconun parmağına dikkat derken bu işaret olacaktı = super yrl78

25emel 12-08-2007 07:35 AM

Alıntı:

sevgili turgay salak yerine sağlak kelimesi daha bir uygun gibi bence... 44 ama yinede sen bilirsin 44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 AM.