![]() |
SOLAK ÜNLÜLER Arkadaşlar bende Solakım,aramızda başka solak olan var mı? Sizinle şu yazıyı paylaşmak istiyorum: FARKLILIK; Sizde dünyada yaşayan %4 lük farklı dilimdesiniz. Evet solaksınız ve kendinizi %96 lık çogunluktan farklı hissediyorsunuz. Çünkü siz farklısınız. *Onlar sağ elini kullanıyor ve beyinlerinin sol lopuyla algılıyorlar. *Siz sol elinizi kullanıyor ve beyninizin sağ lopuyla algılıyorsunuz. Onlar tüm aletleri çok kolay kullanıyor. Çünkü bu aletler onların kullanımına uygun olarak tasarlanmış. *Siz defter kalemi bile kolay kullanamadını. Çünkü en ihtiyaç duyulan temel malzemeler bile kullanmak için daha fazla enerji harcadınız çünkü size uygun olarak tasarlanmamışlardı. *Onlar çalmak istedikleri müzik aletlerini her yerde bulabilirler. * Siz ise çalmak istediğiniz müzik aletini özel olarak yaptırmak zorundasınız. *Onlar cep telefonlarını istediği gibi kullanabilir. *Siz kullanımınıza ters olarak dizilmiş tuşlarla uğraşırsınız. *Onlar kahveyi fincana istediği gibi koyar. *Siz cezveyi ters çevirirsiniz. *Onlar cetvel kalem defter makas vb.aletleri rahatlıka kullanır. *Oysa sizin için bunlar bazen kabusa dönüşebilir. AMA Siz tüm bu zorlukalara ragmen ayrıcalıklı yaratıldınız tıpkı: BÜYÜK İSKENDER NAPOLYON MİCHELANGELO LEONARDO DA VİNCİ MOZART BEETHOVEN EİNSTEN PİCASSO BİLL CLİNTON ROBERT DE NİRO KEANU REEVES JİMMY HENDRİX KURT COBAİN MARLYN MONROE GRETA GARBO CHARLİE CHAPLİN MARK TWAİN FİDEL CASTRO BOB DYLAN PETER FONDA WHOPİ GOLDBERG PAUL MCCARTNEY PHİL COLLİNS ARİF SAĞ SERGEN YALÇIN CENGİZ ÇANDAR DERYA BAYKAL GÜLSE BİRSEL,... v.s. gibi. ALINTIDIR |
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER şimdi bu ünlüler dışında diğerleride sağ elini kullanıyor değil mi ice1 |
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER Alıntı:
|
|
|
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER ben de solagım, kucukken cok dezavantaj yasadım, ama solak olmanın getırdıgı katıyen bır avantaj var, bunu yasamımda sıklıkla yasıyorum, solaklara sevgıler tresor |
Yinede bende memnunum solak olmaktan s456 |
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER ben solak olan ünsüzlerdenim sung66 küçükkken dayım sağ elle yemek yiyeyim diye sol elimi arkadan tutup ye olum ye derdi ama maalesef bu isteği olmadı 44 ( Bu arada emoiconun parmağına dikkat 44 )solak olmayı seviyorum.Beynin sağ ve sol lopları farklı işlevlerde başarılıdır.Ama en iyisini ikisinide maximumda kullanabilmektir. Solak ve sağlak arkadaşlara sevgiler...hismiley |
Ynt: SOLAK ÜNLÜLER emoiconun parmağına dikkat derken bu işaret olacaktı = super yrl78 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 AM. |