Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   şimdi bile kızardım:((( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/463535-simdi-bile-kizardim.html)

ceylan84lum 08-02-2010 07:00 PM

Cevap: şimdi bile kızardım:(((

arkadaşlar bugün okulda ne oldu anlamadım derste kızarmaya başladım. hocanın çok dikkatını ççekmiş hastamısın dedi...:(evet dedim üşütmüşüm .çok utandım utandım ...offfffffffffffff ne zaman bırakacak yakamı bugün ego gel. dinledim ama sadece bir versiyonunumu dinlemek lazım..yani su sesi dinleyip kapatıp ney sesini açabilirmiyim

pinnko 10-02-2010 08:44 PM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583593)
arkadaşlar bugün okulda ne oldu anlamadım derste kızarmaya başladım. hocanın çok dikkatını ççekmiş hastamısın dedi...:(evet dedim üşütmüşüm .çok utandım utandım ...offfffffffffffff ne zaman bırakacak yakamı bugün ego gel. dinledim ama sadece bir versiyonunumu dinlemek lazım..yani su sesi dinleyip kapatıp ney sesini açabilirmiyim

Ego Geliştirici telkin ve diğerleri hiç farketmez.
İstersen ;
1- Ego geliştirici-Doğa/su sesi versiyonu
2- Ego geliştirici-Ney versiyonu
3- Ego geliştirici-New Age
4- Ego geliştirici-Klasik müzik

bu şekilde sıralayıp da dinleyebilirsin.
Bu dört ayrı müzik versiyonunun hepsinde aynı telkin gizlenmiş.
Aynı etkiyi bırakır.
Sen nasıl dinlemek istiyorsan öyle dinle.
İstediğin gibi dinleyebilirsin.t678

ceylan84lum 10-02-2010 09:11 PM

teşekkür ederim doğa sesi ii geliyo sanırım.suçluluk dinliyorum şuan...ilgilenip msj yazan tüm arkadaşlarım sizleri seviyorum....insana kendini değerli hissettirdiğiniz için sizlere minnettarım..

siirvedus 12-02-2010 01:04 PM

Merhaba arkadaşlar ben de sitenize yeni üye oldum, bende de kızarma ve sosyal fobi durumu var, onun için sosyal fobililerin halinden ancak sosyal fobililer anlayabilir diye düşünüyorum özellikle de fobi anında yaşanan ruhsal sıkıntı durumunda. Ben üniversite öğrencileriyle iç içeyim öğrenci işlerinde çalışıyorum ama belirtiler bende sürekli olmuyo, ara sıra ani bi utanma duygusu oluşuyo ve o duygu kapladığında kızaracağımdan sesimin titreyeceğinden olumsuzluk olacağından korkuyorum, tabi korktukça kendimizi daha çok geriyor ve bu durumun oluşmasına bizzat kendimiz neden oluyoruz. Aslında şöyle bi düşünce tarzımız olsa bizde sorun kalmayacağını düşünüyorum '' aman canım kızarırsam kızarırım ne olacak sanki, kim ne derse desin '' bunu diyemiyoruz. Diğer insanların söylediklerini çok önemsiyor ve kafamızdan daha önceki utanma duygularımızı, kızardığımızı ve rezil duruma düştüğümüz zamanları bi türlü silemiyoruz. Sorun tamamen bundan kaynaklanıyor. Suçluluk duyguları ve ego güçlendirici mp 3 leri dinliyorum birkaç gündür inş. işe yarar, ayrıca öğretmen adayı arkadaşıma tavsiyem topluluk karşısında konuşma yapacağı zamanlar ilaç almasını tavsiye ediyorum. Çünkü SF'li biri için topluluk karşısında konuşmak çok zor bir durumdur.

ceylan84lum 12-02-2010 06:10 PM

ne tür bi ilaç????

ben ilaca ggerek kalmadan bu sorunu aşarım die düşünmüştüm...:((((((((((((((((

siirvedus 12-02-2010 06:42 PM

Ceylan 84lum bu konuda size özel mesaj attım, inş kurtuluruz bu illet SF'den sosyal fobili olup da ritmotrans yöntemiyle sosyal fobiden kurtulan ya da en azından eskiye nazaran kendini daha rahat hisseden arkadaşlar varsa yorumlarınızı beklerim. Ne kadar süredir ritmotrans yöntemini deniyorsunuz ve sizdeki etkileri ne kadar sürede başladı, ilk etapta ne gibi bi etkileşim olduğunu sezdiniz kendinizde bu soruların yanıtlarını öğrenmek isterim. Şimdiden tşk ederim yanıtlar için....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 AM.