Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu gece biraz rahatsızdım ağrıyla uyandım .Kendi kendime sağlıklı olduğum için şükrettim.Bana verdiği sağlık için Allaha şükrettim ellerim tutyor ayaklarım yürüyor, gözlerim görüyor oldğuğu için milyonlarca şükretim.Ağrımın azaldığını hisetim ve yeniden uykuya dalmışım. Dün Ayhan Sicimoğlunun programında bir hanım konuğu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-05-2008, 09:46 AM   #211 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bu gece biraz rahatsızdım ağrıyla uyandım .Kendi kendime sağlıklı olduğum için şükrettim.Bana verdiği sağlık için Allaha şükrettim ellerim tutyor ayaklarım yürüyor, gözlerim görüyor oldğuğu için milyonlarca şükretim.Ağrımın azaldığını hisetim ve yeniden uykuya dalmışım.

Dün Ayhan Sicimoğlunun programında bir hanım konuğu vardı .Kadın göğüs kanseri, rahim kanseri ve beyninde tümör varmış ve ameliyat olmuş hepinden.Daha sonra Hindistana gitmiş oradaya gitmeden
tümör yine tekrar etmiş.Hindistanda ayur veda ve yoga kliniklerinde tedavi görüp yogi olmuş.Hanımın beynindeki tümör yok olmuş.

Bu bana insanların isterlerse neleri başara bilecekleri konusunda bir kez daha düşündürdü.Kendimizi hiçde küçümsemeyelim ve kendimizin farkında olalım.



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

 
Alt 26-05-2008, 09:53 AM   #212 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,640
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Bu gece biraz rahatsızdım ağrıyla uyandım .Kendi kendime sağlıklı olduğum için şükrettim.Bana verdiği sağlık için Allaha şükrettim ellerim tutyor ayaklarım yürüyor, gözlerim görüyor oldğuğu için milyonlarca şükretim.Ağrımın azaldığını hisetim ve yeniden uykuya dalmışım.

Dün Ayhan Sicimoğlunun programında bir hanım konuğu vardı .Kadın göğüs kanseri, rahim kanseri ve beyninde tümör varmış ve ameliyat olmuş hepinden.Daha sonra Hindistana gitmiş oradaya gitmeden
tümör yine tekrar etmiş.Hindistanda ayur veda ve yoga kliniklerinde tedavi görüp yogi olmuş.Hanımın beynindeki tümör yok olmuş.

Bu bana insanların isterlerse neleri başara bilecekleri konusunda bir kez daha düşündürdü.Kendimizi hiçde küçümsemeyelim ve kendimizin farkında olalım.



vay be.

valla bravo. çok iyi bir bilgi bu...

çok saolun paylaştığınız için.
teşekkürler.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 27-05-2008, 09:08 PM   #213 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bu sabah erken kalktım sitede şöyle bi gezindim .Acele anneme gittim.Annemle ilgili yaptığım EFT işe yaradı artık onun fikirleri beni incitmiyor .Annem beni hep halama benzetirdi kendisi halamı sevmediği için bende kötü bişeymiş gibi üzülürdüm .Bu gün beni yine halana benziyorsun diye inçitmeye çalıştı ama benim için hiçde kötü bir şeymiş gibi gelmedi, hatta birazda gurur duydum.Artık annemin yaptığı hiç bir şey beni incitmiyor.

Sadece onun için üzülüyorum ,bir insanın kendine nekadar zarar verebileceğini gördüm.Benim önümdeki en kötü örnek .Geçmişten anılar canlandı amcamın eşi hep kendine oh Allahıma şükürler olsun demir gibiyim derdi yengem 75 yasında hakikaten hala demir gibi.Yengem bilmeden yıllarca çekim yapmış ve şimdide demir gibi.Annemde yıllarca hasta olmayı çekti şimdi hasta.

Bu gün siteyi gezerken herkeste bir kötüyü çekmedir gidiyor .Nerede kaldı sitede ki olumlu düşünceler? Hayatımızda yeterince olumsuzluklar var.Ama biz bunu sürekli dile getirirsek ozaman olumsuzlukları kendimize çekeriz .Hayatımızdaki olumsuz ola bilecek her şeyi olumlularla değiştirelimki hayaımıza iyilik ve güzellikler girsin .Oğluşum başımda bekliyor şimdi çıkıyorum.Hepimizin yolu açık olsun .
 
Alt 27-05-2008, 09:32 PM   #214 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Mustang desene anlaşamayan gelin-görümce vakalarının faturaları hep kız çocuklarına ödetiliyor.Benim annemde yıllarca ödetti bu faturayı hem ablama hem bana.Ama anlaşılan artık oda yoruldu aynı sözleri tekrarlamaktan.

Benim tek derdim annem bugünlerde hiç birşey yapmak istemiyor.Amann benden geçti hesabında devamlı.Anne gel bak medi dinletiyim sana diyorum gel beraber olumlama yapalım diyorum napıcam ben 65 imden sonra bunları diyo.Yok sunu almıyım az zamanım kaldı zaten derdinde devamlı.Nasıl davranıcağımı bilemiyorum bende.Hakkında hayırlısına deyip beyaz ışık göndermeye başladım bende 2 gündür yeni öğrendim çünkü.

Sabahın erken saatlerinde beni uyarmışsınya ablacım söz verdim bende sana olumsuz falan yok.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 28-05-2008, 09:35 AM   #215 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın...Ben hayatım boyunca hep başkalarının faturalarını ödedim .Annem ,eşim , kayıvalidem hepside hırslarını hınçlarını benden çıkarddılar.Ama kaybeden onlar oldular tabiki beni acıtıp incittiler ama kendileri benden çok şey kaybettiler.Kazananı olmayacak kavgalara girmek en çokta kavga çıkaranı kaybettiriyor.İnsanların hırsları hakimiyet çabaları ve becilliklerionları yok ediyor.

Kendilerini geliştirip kendi kendilerine yetmeyi beceremeyen insanlar başkalarının hayatlarına hükmetmeye çalışıyorlar.Sanki kendi hayatlarını hak etmişlerde başkalarının hayatlarınıda düzeltecekler.

Ben hayatımın her döneminde başkalarının işine karışmaktan hoşlanmadım .Benden yardım isteyen insanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım .Çocuklarıma hiç bir zaman onların sahipleriymiş gibi bakmadım .Ama herzaman koruyup kolladım.Çünki onları her zaman bizlere verilmiş emanetler olarak gördüm.

Hayatın şimdiye kadar vermediği veya şimdiye kadar yanlış kişilerden isteklerde bulunmamdan dolayı yaşadığım sıkıntılardan kendimi serbest bırakıyorum.Şimdiye kadar yaşanan zaman için artık üzülmeyeceğim ve beni kimseninde üzmesine izin vermeyeceğim.

son beş yıldır hayatımı gün bu gün saat bu saat an bu an olarak yaşıyorum.Bu beni hayatın olumsuzluklarını düşünüpte kendime çekmme engel oluyor.Mesela bir borç konusunda ben düşündükçe olumsuzlaşıyorum ben olumsuzlaştıkça eşime de etkim oluyor.Benim sakin ve huzurlu halim onuda sakinleştiriyor ve bir çok şeyin üstesinden gele biliyoruz.

Geçmişiveya geleceği düşünerek anı kaçırıyoruz.Böylece ne geçmişe nede geleceğe faydamız dokunuyor.Hayatımız baştan sona kadar hatalarla dolu olabilir .Geçmişi geçmişte bırakıp geleceğimiziHatalarımızdan aldığımız derslerle yeniden kurmalıyız.

Tanrı ile dosluk kitabında okuduğum birşey vardı.Geçmişin başarılarına takılıp kalma ama hatalarını da görmezden gelme diyordu.Hayatımız en güzel şekilde yaşamak bizim elimizde umarım hayat yolunda herkes kendince iyi olan yolu bulur.
 
Alt 28-05-2008, 10:19 PM   #216 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 163
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

merhaba
günlüğünüzü 2 gündür okuyorum. 10. sayfaya kadar geldim ve yaşadığınız zorlukları annem de üç aşağı beş yukarı yaşadığı için yazdıklarınızdan hem fayda sağladım hem de annemi daha da iyi anladığımı hissettim..hatta ilginç bir tesadüf ki annemler şehir dışında ve ablamın yanından anneannemin yanına geçecek oldukları için annemin modu biraz düşmüştü..ayakları geri geri gitmek tabiri vardır ya, insanın annesine giderken bunu yaşaması sanırım çok acı bir şey. annem 54 yaşında ve hala ara ara acılanır, 83 yaşındaki annesiyle son zamanlarını böyle geçiriyor olmaktan. dün günlüğünüzü okurken hayalaz'ın ve shamanic'in yazdıklarıyla birlikte anneme de faydasının dokunacağına inandığım bazı şeyleri onunla paylaştım. bugün onun yanındaki 3. günleri sesi hala iyi geliyor annemin o da artık biraz kabul evresine geçiyor..kısacası teşekkür ederim burada paylaştıklarınız için..farkında olarak ya da olmayarak etrafınıza da yardım etmiş oluyorsunuz.. hayalaz ve shamanic'in duyarlılığına ve empati yeteneğine hayranım zaten..öyle güzel anlıyor ve anlatıyorlar ki herşeyi. bizler için bulunmaz hazineler gibi görüyorum onları..ama en az onlar kadar burada yüreğini cesurca ve saflıkla açan insanları da birer hazine olarak görüyorum..bu yüzden teşekkür ederim size de..iyi ki varsınız dilerim bu güzel gelişimleriniz sizi mutluluğun en ışıl ışılına kavuştursun..

sevgilerimle

not: atları ben de çok severim. size bir kaç resim hediye etmek geldi içimden





__________________
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 29-05-2008, 10:45 AM   #217 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım Ezgi'ciğim benim günlüğümde paylaştığım şeyler bizim yaş ortalamamızda yaşanan sorunlar .Ben burada sizlerle paylaşarak belki birilerinin daha konuşup rahatlarve kendilerinin yanlız olmadıklarını anlarlar diye yazdım.Sorunlarımızı paylaştıkça daha kolay çöze biliyoruz .Bende senin günlüğünü okuyorum canım kendine güven ve hayatan zevk almanı diliyorum.

Kendime alerjilerim için EFT yapıyorum .Bana gerçekten faydası dokunuyor.Oh bu işide çözeceğim galiba.Bazen öğrendiklerimi sindirmek için zamana ihtiyacım oluyor .Bir ara herşeyi bırakmıştım şimdi yeniden başladım .

Dün okuduğum kitabı bitirdim .Sitede gezerken göz bozukluklarının pisikolojik oldugunu kendimizi telkinlerle iyi leştire bileceğimizi öğrendim .Ben bu günlerde yakın gözlüğü takmaya başladım.Hemen kendime olumlama yapmaya başladım.Benim gözlerim 21 yaşımdaki kadar iyi görür diye biraz faydası oldu gibi sabah kitap okurken gözlük takmadan rahatça okudum.

Dün bitirdiğim kitapta savaşlar vardı Silmarilon.Ben savaş lı kitaplar okumak istemedikçe önüme çıkyorlar çocuklar bana anneler gününde Dirilişi almışlar onu çok merak ediyorum onu okuyacağım.Bazen ben araya bir aşk kitabı koyar öyle okurum.
 
Alt 30-05-2008, 10:21 AM   #218 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın...Ben dün yine günlüğümü okudum.Kimi yerinde hüzünlendim kimi yrinde duygulandım .Ay ben bütün içimi dökmüşüm .Beni en çok yaralayan kişi annem olduğu için en çokta onu anlatmışım.Birde site arkadaşlrımla ne güzellikler paylaşmışız .Beni çok mutlu etti.

Hayat bazen bize çeşitli oyunlar oynar .Bizi dener alır yüce dağlrın başına çıkarır sonrada kayanın başından aşağıya yuvarlar bizi dener bakalım nekadar güçlü diye.Ben her zaman kadere inandım .Ama benim inandığım kader Dünyanın yörüngesinin kader olduğu ondaki sapmaların kader olduğu .Bir insanın dünyaya gelişinin kader olduğu yaşamındaki önemli olayların kader olduğudur .Gerisi biz insanlara kalmış .Hiç kimse çalışıp çabalamadan herşey altın tabakla önüne gelmez gelmiş olsada kıymeti olmaz.

Herşeyi kadere bağlamak her hatayı her iyi şeyi kader demek insanlara haksızlık olur.Herkes kendi kaderini kendi yazar sözünü çok severim.Biz insanlara çeşitli baskılar ,yanlış yönlerdirmeler, çekememezlikler ,hırslarla hayatlarımızın yörüngesini şaşıtıyorlar sonrada senin kaderin oluyor.

Biz anneler ben kendi adıma konuşayım çocuklarımız üstünde inanılmaz etkilerimiz var.Bizler unutmayalımki o mimicik bedenler bize emanettir.Bize onları koruyup kollamak yol göstermek için verilmiş armağan olarak görüyorum.İnsanların çocukluk dönemlerindeki yıkımlar ,yaralanmalar,hatalar ömür boyu hayatlarını etkiliyor.

Her anne baba elbete çocuklarını sever ama en çokda sevdiklerimize zarar veririz.Hayatın bir mucizesi olarak görüyorum sevgi her şeyi sanki yıkayıp arıtyor .Hiç iyileşmeyecek yaralar sevgiyle iyileşiyor.


Ay gine derinlere dalmışım size yaptığım birşeyi anlatayımda biraz gülün .Ben anneme gittiğimde annem le aramız kötü gitmeye başlayınca inşallah biraz uyursun diyordum .Biraz sonra annem horluyor bile .Bir ,iki ,üç annem kızmaya başladı sen gelince ben niye uyuyorsam diye .Aramızda telepatikbir durumlar oldu her halde.Ben tartışmak yerine onun uyumasını tercih ediyorum.Benden çok sıkılıyor bende ondan.Annem hayatı boyunca oğlunu çok sevdi zannetmiştim ama artık onun birini seve bileceği ihtimali üzerinde durmuyorum sadece işine geleni seviyor gibi yapmış.

Ben hayatım bounca evlat ayrımından çok çektim.Annem erkek kardeşimi çok sevdi zannettim.Halbuki erkek kardeşimin işide zordu çünki ailenin herşeyini sırtlamak belki onada ağır geldi ve bir çok başarısızlıklar yaşadı.Erkekler bu konuda biraz ketumlar ne yaşadıklarını pek bilemiyorum.Evlendim çocuklarım arasında ben yapmasamda eşim yaptı.Ama onun çocuklar üstündeki etkisi az olduğu için yani ilgilenmediğinden dolayı pek etkilen mediler.Bende böyle bir ayrım yapmadığım için benim çocuklarımı etkilemedi.

Geçenlerde bir arkadaşımla konuşurken o anlatmıştı .Annesi altı kardeşler üç kız üç oğlan annesi oğullarına köfte yaparmış kızlara normal yemek bizimde canımız isediği zaman bize kızardı diye anlattı çocuk kalbi ile çok yaralanmıştı .Şimdi her köfte yiğişimde annemin bu sözü aklıma gelir boğazıma bir yumru oturur dedi.Küçücük önemsizmiş gibi görünen şeyler bile nekadar derinden etkiye biliyor .

Bu gün benim için güzel bir gün olacak kendimi huzurlu mutlu vesakin hissediyorum .Gece bir rüya gördüm ama hatırlamıyorum.Kabus gibi birşeydi yatakta çok dönüp durmuşum.Buna rağmen iyi kalktım .Herkesin gününün iyi geçmesi dileği ile hoş çakalın.
 
Alt 31-05-2008, 11:06 AM   #219 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Merhabalar ben yine dün coşmuşum ama olsun .Ben dün shamanic'ğin arınma temizliğini yaptım yatağımın altını ve odamı temizledim yatağımın altına tuz koydum .Gece çok rahat bir uyku uyumuşum adaçayı tütsüsü yapacağım .

Kimi zaman hayata zorlana biliriz hayatın bazen bize adil davranmadığını düşüne biliriz .Hak etmediğimiz şeylerle karşılaşa biliriz ama biz kendimizi tanıdığımız zaman ne istediğimizi bildiğimizde hayatın önümüze çıkardığı engelleri aşmakta zorlanmayız.Kendi ile dost ola bilmiş bir insan kendini ömrü boyunca yalnız hissetmez ama dostlarla içilen kahvenin tadınada doyum olmaz.
 
Alt 01-06-2008, 09:39 AM   #220 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Bu gün kalatıktan sonra sabah şükürlerimi yaptım bir duş alıp üstümdeki negatiflerden kurtuldum.Kendime ekmek konusunda EFT yaptım bakalım sonuçlarını yazarım.Kendimi huzurlu hissediyorum .İki yıldır benim için huzur= sesizlik oldu ama yaptığım çalışmalar sanki okadar karmaşanın içinde huzuru yakalamış gibi olmamı sağladı .Belki kendi iç huzurumu bulmaya başladım.

Hayatımla ilgili bir çok kayayı yerinden oynatım .Onlara sanki en ağır sökücüleri kullandım.Onların yerinden oynamasıyla birlikte oluşan boşluğada siz dostlarımı koydum.Ayrıcada kendimle tanıştım şimdi birlikte vakit geçiriyorum .Bunları anlatırken kendimi başarılı buldum .İnsanın kendi tarafından başarılı bulunması inanın çok hoş bir duygu.

hayat bize verilmiş en büyük armağan bu hayatı en güzel biçimde yaşamak bizim elimizde .Hayatımızı nedenler veniçinlerle geçirirsek hiç bir sonuca varamıyoruz. Ama kendimize güvenip ne istediğimizi bilirsek hayat bize iyiliklerinide gösteriyor.

Belki benim annem gibi bir çoğunuzunanneside hayatlarını dar kalıplar içinde yaşamış olabilir .Benim annem ev işleri ve gezme ile yaşadı bütün hobisi bunlardı.Dar alanda kısa paslaşmalar deyince aklıma annem gelir.Hayatında hiç kitap okumadı okuyanada sinir oldu .Bizler okuduğumuz zamanda mutlaka bize bir iş verirdi.Kitap okuyanı zamanını boşa harcıyor gibi gördü .Şİmdi şöyle bir dönüp baktığında yaptığı hiç birşey ortada yok .Hayatında hiç kimseyi mutlu etmedi en önemlisi kendini hep mutsuz hissetti.Hayatını başkalarının mutluluğu üzerine kurduğu için hiç mutlu olmadı hayatında yalnız kalmamak için bir çok tavizler verdi.Hayata en çok korktuğu şey yalnız kalmak oldu.En büyük kötülüğü kendine yaptı hasta olmayı seçti busene bunun farkına vardı ama artık çok geç ayrıca çaba bile harcamıyor.Yazık böyle boşa yaşanmış hayatlara.

Benimde böyle bir anneyle hayatım her nekadar zor geçsede ben hiç bir zaman pes etmedim .Hayatı hep sevdim anneme rağmen çok okudum .Kendimi geliştirmekten kendimle yarışmaktan hep hoşlandım.Hep bir adım daha önüme geçmeye çalıştım.Hayat bana zorlukların yanında çok güzeliklerde verdi.Belki zor anlarım olmasydı iyi anlardan bukadar zevk almayacaktım.Allaha bana verdiklerinden dolayı binlerce şükürler olsun .Artık hayata kendi gözlerimle bakıyorum .Kendimi tanıyorum ve ne istediğimi biliyorum.Daha önceleri kendimi insanların bana anlattıklarından tanıyordum .İnsanlar her zaman doğruyu söylemiyorlar.Kimi kıskançlığından kimi şımatmamaktan kiminin kapasitesi sizi görmeye yetmediğinden ve bir çok nednden dolayı size sizi yanlış tanıtıyorlar.Kendine dönen kendi kendini iyi tanıyan birine kimin nekadar zararlı etkisi olur?


hayat bizim hayatımız belki şimdiye kadar hayatımızla ilgi hiç birşey yapamadık ama hiç birşey için geç değil farkındalğımızın farkına varıp yolumuza devam edelim.herkese farkında günler dilerim.
 
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu gece biraz rahatsızdım ağrıyla uyandım .Kendi kendime sağlıklı olduğum için şükrettim.Bana verdiği sağlık için Allaha şükrettim ellerim tutyor ayaklarım yürüyor, gözlerim görüyor oldğuğu için milyonlarca şükretim.Ağrımın azaldığını hisetim ve yeniden uykuya dalmışım. Dün Ayhan Sicimoğlunun programında bir hanım konuğu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.