Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

genco 19-11-2009 06:05 PM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

hayatın sevgi dolu,umutların,baharda açan çiçekler gibi gerçek olsun. bu site de bulunan herkese çok teşekkür ederim. hayat tecrübesi olan insanların deneyimlerini bizlerle paylaşıp,önyargılarımızı yıkmamızı ve hayata farklı bir pencereden bakılması gerektiğinin farkındalığını bizlere yaşatıyorlar sağ olsunlar var olsunlar. hayat herşeye rağmen güzel,sevgiyle kal.

spestnaz 19-11-2009 06:14 PM

çok sağolun. Allah'a şükürler olsun ki bu siteyle tanışdım :) içimdekileri anlatamam ama eminim siz anlıyorsunuzdur. buradaki herkes için mutluluklar diliyorum. hepinizi çooooooooooooooooookkk seviyorumm!

spestnaz 20-11-2009 04:30 PM

içimde garip bi'huzur var. . bi sakinlik hali. İnşallah fırtına öncesi sessizlik değildir sapkal89 telkinlere başlayıncaya kadar sabredeceğim ve şuna eminim kendi derdim çözülse bile burada insanlara yardım edeceğim blissy
herşeye rağmen mutluyum ama şunu görüyorum kendi başıma bişey yapamıyorum yanımda biri varsa dünyalaarrr beniim yalnızsam sadece ben benimim smileydance

spestnaz 20-11-2009 11:06 PM

çıkmazlardayım
sürekli bir boşluk
bir boşlukki karşı koyulamaz
bir boşlukki beni benden alan
bir boşlukki
yaşamaktan
sevmekten
korkmaktan
bunlarr yanında kendimi bi'tek burda iyi hissediyorum
Yemin ederim sadeec burda. .
arkaaşlarıma baktım
ya benden çokk küçükler
yada
çok büyük
yaşıtlarımı sürekli uzakta tutuyorum
sevmiyorum onları
sevemiyorum
hadi şuraya gidelim
diyecek
kimsem yok
İsTaNbUl da sıkılıyorum. .
evet doğru
elin gezmeye geldiği istanbul da
sıkıntıdan patlıyorum
çünkü yalnızım
yalnızım
ama neden?
4 gözzle bekliyorum
telkinleri dinlemeyi
artıkk yeppyeni biri olmak istiyorum
tek umudum telkinlerrr. .
ve siz.
yüzünüzü görmesemde
sesinizi duymasamda
siz bana umut aşılıyorsunuz
herşey için teşekkür ederim
biliyorum umutlarımın kırılmayacağını
biliyorum pes etmeyeceğimi
ve biliyorum tekrardan yaşamaya başlayacağımı
Allah'a emanet olun
sizleri seviyorum :-)

spestnaz 21-11-2009 03:07 PM

dinlenmek üzere gözlerimi kapatmak istiyorum. 2 3 gündür karşıma çıkmaya çalışıyor geçmişim ben ne yapıyorum? telkinlere başlayana karad gelen tüm yolları kapattım onlar da anlasınlar canıımmm gelmeyiversinler bikaç hafta blissy mutluyumm yaa rahatım çok şükür olumlu olmaya çalışıyorum bakıyorum ki eğer mutlu olabiliyorsam şu halimle kimbilir telkinlerden sonra neler olacak smil56 karamsarlığa kocamaann bi perde çekiyorum şu andan itibaren. . hayat güzel music45 herkese sevgiler k8908

spestnaz 22-11-2009 04:04 PM

sabahtan beri mutluyum içimde bi mayhoşluk var bekleyip akşama yazacaktım herşeyi ama sabredemedim :-) bu sabah bir kuş üzerime hacetini yaptı eskiden yine ben derdim şimdi ne güzel beni seçti dedim :) mutluyum hayat güzel sizleri çoooookkmu çookkkk seviyoruum. n'olur kendinize iyi bakın hepinize sevgiler blissy

spestnaz 23-11-2009 12:23 AM

çokk sık kalbim ağrıyor son bikaç haftadır başladı neden bilmiyorum. umutsuzluğa saplanıyorum bir anda, mutluluk bir anda bırakıp gidiyor beni ve tek dayanağım olduğu halde hiç mi hiç acımıyor bana ve çok zor ayakda tutuyorum kendimi. kaybediyorum boşlukda herkes gülüyor yada bişeylerle uğraşıyorlar onlar normal mi? hayır, onlar herkesin yaptığını yapıyorlar. suçlayamam onları, çünkü monotonluğa ayak uydurmuşlar. bugün bi arkadaşım bana 'biz huzuru arıyoruz ve istesek de değişemeyiz' dedi. ben değişememekden korkuyorum. umutlarım yavaşça eriyor. nolur gitmeyin diyorum ama dinlemiyorlar beni duymuyorlar. . tüketmek istemiyorum umutlarımı, telkinlere olan umutlarımı çünkü güvendim ben onlara. . Bana dua edin, dua edin çünkü sizin desteğinize ihtiyacım var. tsunami gibi dalgalanıyorum, dua edin. .

spestnaz 23-11-2009 01:04 AM

normalde senede 3 5 defa gelen saçma sapan krizlerim var tamamen benim içimde olup biten şeyler dışarıya yansıyor ama farklı şekilde. son zamanlarda inanılmaz şekilde arttılar. yurtta kaldığım için telkinleri dinleyemiyorum bayramda eve gideceğim, o yüzden kendimi şartlandırdım bayram ve telkinler sonrası tamamen değişeceğim diye umutlandırıyorum diye. en ufak bir karamsarlıkda kendimi bu düşünceye ve bengusu nun yazdığı bu da benim hikayem bölümüne atıyorum. ilk paragrafı defalarca okudum ve inanmaya çalışdım kendimin de değişeceğine ama inanamıyorum yemin ederim çok istiyorum inanmak ama inanamıyorum siz bilirsiniz istemekle isteyememek arasındaki farkı. ben isteyemiyorum değişeceğime inanmak. bugüne kadar böyle yaşamayı öğrendim, herşey güzel iken o şeyin derinlerden gelip kurduğum kumdan kale yi yıkmasını izlemekle yetindim. sadece n'olur yıkma diyebildim. insanları hayal kırıklığına uğratdım. kendimi suçladım. hiç haketmeyenlerin kalbini kırdım. kendimi yalnızlığın kollarına attım. başkalarını kendimden uzaklaştırdım. kendimi hayattan uzaklaştırdım. en kötüsü ne, biliyor musunuz? bugüne kadar af kabul etmeyen 'hayat'a küsdüm. çok ağladım beni affet diye çok istedim yeniden yanına alsın beni diye ama olmadı. şimdi tek umudum telkinler. kim ne derse desin ama öyle. yinede inanamıyorum iyi olacağıma. yemin ederim inanmak istiyorum ama inanamıyorum. bide korkuyorum: ya etkili olmazsa! o 'ya' yı hayatımdan söküp atmak istiyorum ve başarabileceğimi biliyorum istediğimde ama isteyemiyorum. . hep gülmek istiyorum. kim ne derse desinler gülümsemek istiyorum. sevmek sevilmek istiyorum. bende insan olmak istiyorum, yerinde ve düzgün tepki vermek istiyorum. kimseden kaçmak istemiyorum artık. belki bunları söyleyerek başınızı ağrıtıyorum belkide sizi de umutsuzluğa sürüklüyorum ama n'olur affedin beni. siz affedin, siz destek verin ki başlangıç olsun. iyi geceler.

spestnaz 23-11-2009 01:36 AM

ne yaptım bilmiyorum ama bi anda içim açıldı. . düzenleyip değiştirmek istedim yukarıdaki mesajı ama vazgeçtim. sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooook seviyorum. . kendinize iyi bakın iyi geceler blissy

spestnaz 24-11-2009 12:30 AM

bugün günüm süperrdi desem yerinde olur. saçma kuruntular içinde yüzdüğümü bir kez daha anladım. yarın anayasa sınavım var çarşamba ankara ya ailemin yanına gidiyorum İnşallah. her ne kadar ailemi özlemedim desem ve onlara her fırsatta bağırıp çağırsamda her ne kadar kendi üzerimdeki suçlamalarımı onların üzerine yükleyerek azaltmaya çalışsamda ben biliyorumki onları çoookk seviyorum ve biliyorum ki onlarda beni seviyor. bayramdan sonra değişmek üzere yola çıkıyorum şimdi. artıkk yepyeni bir enes düşlüyorum. yepyeni bir hayat yepyeni bir yaşam. . sizleri seviyorum, kendinize iyi bakın. .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 AM.