Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... herhangi bir program kullanmıyorum.. normal kaydediyorum sesimi sonra başka bir şey dinlerken o alttan çalıyor.. kulaklıkla kayıt yapın yani kulaklığı mikrofon gibi kullanın ona okuyun... o sesi kısık sesle gece uyurken dinleyin etkili oluyor... ama okumalarını tavsiye şeklinde olsun çok uzun olmasın çok tekrar olsun... sevgilerle... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... tatildeyim, antalya olimposta, herkese öneririm, on numara yer büyük oteller işgal etmemiş, doğanın göbeğinden dağ orman portakal ağaçları, koyda denizi var... stress falan kalmıyor 3 günden sonra..... tatili hak etmişim... tatili hak ediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Yakınlık kalbin kapılarının sana açık olmasıdır; içeri girip konuk olabilirsin. Ama bunu ancak, bastırılmış cinselliğin çürütmediği bir kalple yapabilirsin. İçinde sapkınlıklar kaynamayan, doğal bir kalple. Ağaçlar kadar doğal, çocuklar kadar masum. O zaman yakınlık korkusu olmaz. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Bende bi hastalık var sondan başlıyorum herşeyi okumaaya oyuzden sizin günlüğünüzüde öyle yaptım :D Ve bence çok güzel değişimler yaşamışsınız tebrik ederim. Daha güzel günler yaşamanız dileğiyle sapkal89 Bide bide oshonun kitaplarını hep okumaya çalışıyorum bence çok derin bi adam özellikle ego kitabı çok iyi bence tavsiye ederim. t678 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ osho cesaretle başlamak gerekiyor bence, sonra zeka sonra yakınlık sonra olgunluk... haklısın... baştan itibaren güzel değişimler yaşadım.... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ tatilim çok güzel gidiyor.. akşam canlı müziğe gidicem, bugün çok yüzdüm yorgunum... biraz ama yeni bir heyecan olur... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ jehat adlı çok ünlü bir gitaristimiz var.. canlı müzikte o çalıyordu.. şok oldum... on numarada çaldı.. bildiğiniz gitarı ağlattı.. akşam altı gibi de denize gittim.... şimdi balığımı yiyicem... akşam yine canlı müzik.... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Bizim yerimize de bol bol eğlenin:) Özendim desem kötü enerji mi göndermiş olurum:))) |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Özenmek ve imrenmek iyidir, olumlu duygular yüklüdür. Bu asla kıskanmak değildir. Hatta özendiğinize göre sizin için de böyle bir tatil planı gerçek olabilir. Sevgiler. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
sen de eğlen tatil eğlence dinlence herkesin hakkı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 AM. |