Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Alıntı:
|
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ adobe audition ile yapıyorum... sevgiler... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yaşamım her gün başka bir güzellikle doluyor.. hayatım fırsatlarla doluyor... maddi manevi daha mutlu oluyorum... bir sürü güzel öğrencim var.. sürekli özel ders için insanlar beni soruyor... insanlar sürekli özel ders almak istiyor... çok mutluyum.. herşey çok güzel... kendimi seviyorum... kendimi seviyorum... sevgiler tanrım sevgiler doğa sevgiler insan |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ iyi geceler, tüm gnlüğünüzü okudum bu gece, inanılmaz motive ediciydi son birkaç saatte değişimi an be an izledim. Ben yeni başladım, yoluma ışık tutacak günlüğünüz:) tüm güzellikler sizinle olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. YOLUNUZ AÇIK OLSUN GÖNLÜNÜZ HUZUR BULSUN HEP İYİ OLUN HEP İYİ OLALIM... SEVGİLER VE ESENLİKLE |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ tüm evren beni mutlu etmek için var.. insanlar beni mutlu etmek için uğraşıyorlar |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ tüm evren beni mutlu etmek için var.. insanlar beni mutlu etmek için var https://www.youtube.com/watch?v=CfZBMQoNxJM |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ arkadaşlar ben satın aldığım ve ücretsiz gelen telkinlerle kendime yeni liste yaptım ve her birine 7 8 telkin koydum.. şimdi ilk önce çekirdek inançlar var.. 7 telkin... bu klasörü 27 gündür dinliyorum tam bir ay olunca bırakıcam.... bir hafta ara verip diğer klasörüme geçicem..... sevgilerle.. ikinci klasör iş ve yaşam disiplini ile ilgili telkinlerden oluşuyor....... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor üniversiteye girdim.... maddi durumum çok iyi nasıl oldu anlamadım.. bugün oldu gittim başvurdum.... oldu evren benim için çalışıyor... evren benim mutluluğum için var |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 AM. |