merhaba ezgi
günlüğün hayırlı olsun..
bende bazen otobüse bindiğim zaman günaydın diyorum ve alışık olmadıkları için cevap verip vermeme arasında kalıyor şoförler
kendimizi otomatiğe bağlamış gibi sadece işimizi yaptırmaya yönelik hareket edersek asık suratlarla karşılaşmamız çok normal (istisnalar hariç bazıları hakikaten suratsız oluyor)
bir merhaba, bir günaydın, tebessüm eşliğinde olunca bulaşıcı oluyor inan..
pazar günü rıhtım da sigara molası vermek için bir banka oturdum. sol tarafımda bir çift oturuyordu. erkek sigara içmek istediğinde kızı sağ tarafına aldı ona duman gitmesin diye. baktım benim dumanımda ona gidecek. selam verdim isterseniz yerlerimizi değiştirelim benim sigara da rahatsız edebilir dedim.. kız sigarayı yeni bırakmışta, teşekkür ettiler değiştik yerleri
belki ben onu farketmeseydim ve o teklifi yapmasaydım benden de rahatsızlık duyacaktı kız ve sinirlenecekti belkide o psikolojiyle bir sigara da o yakacaktı kimbilir.. bunlar varsayım tabii ama, biz karşımızdaki kişilere ne verirsek onu görürüz diye düşünüyorum..
mp3 çalar içinde, kulağına takmak yerine sesini açıp başucuna yakın bir yere koyarsan rahatsız olmadan dinleyebilirsin.. masa üstü lambam var yatağımın yanında duran, oraya asıyorum ben..şarjı bitene kadar çalıyor.amaç müzik dinlemek değil, telkinleri duyabilmek olunca ses yeterli geliyor..
ego zayıflatıcı olsa bile dinletmeni tavsiye etmem şekerim çünkü daha da yorucu olurlar.. rakibim güçlü olmalı ki kavgam bile kaliteli olsun
rakip ifadesi latife tabii
saygılı sevgiler