Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2007, 07:12 PM   #16 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

Bugün hayata nasıl pati izlerimi bıraktım onu anlatayım bari zaman geçsin okuyan çıkar elbet wave
öğeln 11 de uyanan pisicik (ben oluyorum kazık kadar pisi) z bir kahvaltıdan sonra tamm öğlen sıcağının dışarda hüküm sürdüğü saatler olan 14:00 da samur oğlumun yanına gitmek üzre yola çıktım erimeden asfalta yapışmadan vardım orası şöyle bir yerdir : çimenler üzerinde piknik alanlarının bulunduğu deniz kenar sakin huzurlu bir ortamdır ehh aklını yiyip o saate giden 3-5 kişiden biriside bendim ,kendime ayran aldım bir bank(banka değil )oturulacak ağaçtan yapılmış üstü tahta ile kapatılmış insanlar piknik yapsın diye masa konmuş (odad tahtadan) oturdum efm ,benim haydut ki adı samur bey dir mawww mawwww ede ede koştu ağaç altında uyuyordu oysa kokumu almıştı anlaşılan ona evden hazırladığım yemeği verdim su koydum önce kucağıma geldi oynaştık biraz sonra yemek faslı sonra çimenlere devrildik oynadık gölgede sonra deniz kenarına indim kayaların oraya samurda peşimdebu arada oğlum gelme diyorum bide sana ne der gibi maww maww ediyor denize ayaklarımı soktum ,ellerimi kolarımı yıkadım başıma su serptim ıslandım yani atlıcaktım son anada samur yapma dedi durdum tekrra ölgeye geldik müzik dinledik samurla baktım saat 5 olmuşş ehh dedim tam çay saati samurla vedalaştık ordan çay bahçesine gittim bir büyük bardak çayı lüplettikten sonra keyfim yerine geldi ,mahalledeki bakkala uğradım bir iki alınacak şey vardı onalrı aldım eve geldim velhasıl günü böyle yaşadım huzurlu sakin kedili mutlu şekilde
pisimbattan mırıltılar pati izleri velhasıl eserekli saatler böyleydi ama gün bitmedi daha bakalım hayırlı şeyler olsunda yazayım bende yoksa öle içim kararıor pek çekilmez oluyorum duygusal olunca şaşkın