Konu: csk günlük
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2007, 08:53 AM   #18 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart csk günlük

05-06 Temmuz'da hayatım değişti forumundan destek ve teşekkür mesajları almaya başladım.

Mesleğim gereği verdiğim eğitimlerde katılımcılara daima hedeflerini paylaşmalarını söylerdim. Okuduğum kitaplarda, eğitim öncesi yaptığım araştırmalarda, katıldığım eğtimlerde böyle söylenirdi ve ben de aynılarını söylüyordum. Ancak terzi kendi söküğünü dikemez mantığı ile kendim uygulamıyordum. Dün ilk defa hedeflerimi paylaşınca bunun aslında hedeflere ulaşım için ne kadar zorlayıcı ve sorumluluk isteyen bir süreç olduğunu hissettim. Çünkü yazdıklarımı örnek alabilecek ya da hedeflerimin gerçekleştiğini görüp kendi hayatıyla ilgili değiştirmek istedikleri konularda harekete geçebilecek kişilerin de sorumluluğunu üstlendiğimi fark ettim. Ayrıca artık hedeflerimi bilen insanların da beni motive edebileceklerini, sessiz kaldığım, geri çekildiğim anlarda beni tekrar hedefime yönlendirebileceklerini düşündüm.

Hedeflerimi paylaşmak hedeflerime ulaşmak için etkili bir araç olacak. Artık bunu sadece söylemiyor, gerçekten biliyorum.