Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2007, 09:19 AM   #22 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Elifim kardeşinin sağsalim görevini tamamlamasına sevindim. Gerçekten çok zor bir görev.
Barış için bende çok üzüldüm 1 haftadır tv açmıyordum hatta kazasını bu siteden öğrendim ama inanın 2 gün öncesine kadar bu kadar ciddi olduğunu düşünememeiştim tv de son gecesinde durumu anladım resmen kilitlendim yakın olduğum kız arkadaşımın tanıdığıdır onun sayesinde elimde bir cdsi mevcut ama ne yalan söyliyeyim 1 kez dinledim sadece isim olarak bilirim Barış'ı buna rağmen o gece çok dua ettim ama öleceğinide hissettim. Kız arkadaşım nettetydi onunla konuştum biraz sonra tv de 20 dk. önce öldüğü haberini aldım arkadaşıma sordum çünkü yakınlarını tanıyor ve irtibattaydı önce yok olmaz p.tesi içinde aynı dedikoduyu çıkardılar birşey olsa haberim olurdu dedi sonra Burcu sanırım haber doğru çünkü kimseye ulaşamıytorum dedi ve 5 dk. sonra netten çıktı Barış'ın ölümü kadar arkadaşım için üzüldüm ne kadar çok sevdiğini biliyordum. Ünlü olup olmaması bizim üzüntümüzü değiştirmez sonuçta bir can ve ben o gece çok ağladım.
Barış'ın haberini seyrederken şunu farkettim herkes umutla yaşamasını bekliyor ama o insan kalabalığında resmen negatiflik var bilen bilmeyen hastane önünde medya rant yapmak amaçlı insanları konuşturuyor oradan biri televizyona çıkmak için konuşuyor verdiği cevap iyi bilirdik ölmeyen canı öldürdüler hep ölmüş gibi davrandılar medya Barrış'ın son röportajı deyip durdu bir taraftan pozitifiz yaşayacak derken bir taraftan negatifi yaşattılar ve bilinçsizce olumsuzu getirdiler diye düşünüyorum.