Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee günaydın arkadaşlar.epey düşündüm pc başında yazsam yazmasammı diye.bana bir akıl verin ne olur....hayat hikayemi olanları anlatmıştım size.akşam eşim geldi yemek hazırlıyordum bi ara msj siliyor gibi geldi telefonundan.neyse üstünde durmadım.yedik kalktık oturuyoruz.telefonu aldım baktım msj yok ama ileti geçmişinde kayıt etmişmsjları.22 yaşında bi kız bulgaristandan msj yazmış tanışalımmı diye..eşimde "neden olmasın"diye yazmış msn adresini vermiş.şok oldum akşam.bi hata yaptığını sadece msn den biraz konuşmak için.özürler diledi.ama ben çok kırıldım affedemiyorum.benim yaptığım bu kadar fedakarlıktan sonra çocuğuna bakıyorum biliyorsunuz.seni aldatmadım diyor...ama eline bi fırsat geçse yapacak demekki..bitireceğim bu evliliği heran böyle şüphelerle yaşanırmı?resmen enayi yerine konuyorum...ne yapayım şimdi?ailemlede konuşmuyorum ya bu da elimi kolumu bağlıyor bi yandan bunu da biliyor
__________________ ALINYAZIMI DEĞİŞTİREMEM AMA İSTEMEDİĞİM KADEREDE BOYUN EĞEMEM |