Alıntı:
coskun Nickli Üyeden Alıntı
Aslında böyle kel, göbek gibi yanlış kelimelere takılmamam gerektiğini, bu kelimeler hayatımda olduğu sürece yine bunlara odaklanıp bunları kendime çekeceğimi öğrendim. Sadece mevcut durumumu anlatmak için bu seferlik kullandım. Saçlarım dökülmeye başladığı için bilinçli olarak kazıyorum. Yarım yamalak saçlarla dolaşmak ya da saçlarımı uzatıp sağdan sola, önden arkaya tarayıp kamuflaj yapacağıma keserim daha iyi dedim. Yakıştığını da düşündüm ve çok böyle rahat ettim. Ancak artık bu düşünce tarzını da değiştireceğim. Saçlarımı gür ve sık olarak geri kazanıp sonrasında kazımayacağım. |
coşkun bey,dünyada birçok kadın kel erkekleri beğenir.Belki eşiniz de bu durumdan çok memnundur.Bence saçlarınızla inatlaşmayın.Çekim gücü önemli ama eminim teslimiyet duygusu daha çok işe yarar huzuru yakalayabilmek için.Belki biraz düşüncelerinize ters bir şeyler söylüyorum ama bir şeyleri değiştireceğim diye kendimizle inatlaşmak vücudumuzdaki stres hormonlarının daha çok çalışmasına neden olabilir.Bunca güzel düşünceleri ve hedefleri olan iyi niyetli bir insanın kel olması ya da olmamasının ne önemi var ki?Ama karın kasları konusunda elbette bir şeyler yapmak mümkün.Mesela ab king pro diye karın kaslarını çalıştırıcı bir alet kullanıyoruz eşimle birlikte,mekik çekme azabından kurtardığı ve daha hızlı sonuç aldığımızı söyleyebilirim.Sabah erken kalkıp yürüyüş yapar mısınız?yürüyüş de karın kaslarınızı geliştirmek ve düzleştirmek için muhteşem bir yöntem.Ayrıca kozmik büyüyü çok daha yakından hissedebiliyor insan sabahları..
Bunların dışında ne güzel bir eşzamanlılıktır ki,dün akşam da e2 kanalında hedeflerini 100 maddelik bir liste halinde yazan maalesef apansız aramızdan ayrılan bir genç kızla ilgili bir program izledim.Bu kız amerikada bir çok insana ilham olmuş.Ve bugün de sizin hedef listenizi okumak da arkasından gelince çok güzel bir işaret oldu bana da.teşekkürler..saygılar.