Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2006, 02:33 PM   #47 (permalink)
yakamozdüşleri
Teğmen

Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamozdüşleri is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Selamlar İstanbuldan eda ben Ben 6 ay kadar oluyor scriptlerden yahoogrupstan haberdar oluyordum telkinler bana ilgi çekici geldi denemek istedim öncelikle kilo verme scripti benim için önemliydi ve gerçekten o dönem oldukça fayda gördüm belki hatırlayanlar vardır yazmıştım siteye ancak ne olduysa hayatımızda çevre değiştirmek , ev taşımak gibi önemli bir değişiklik oldu ve bu sürece 2 ay kadar uzak kaldım siteye ve maalesef 5 kilo aldım acaba süreklilik mi yoksa yaşamdaki çevre değişikliği stres gibi faktörler mi insana şartlandığı kuralları deldiriyor bilemiyorum
bazan kişisel olarak biri bir şey söylediğinde alınganlık ve hemen savunma gibi bir kişilik yapım vardı buna da suçluluk duyguları ve özgüven scriptini denedim bazan cok dinlemek gercekten bunalıma da sokuyordu bir süre ara verdim ama bir şey farkettim geriye gidiliyor özlemeye başladığımı düşündüğümde tekrar dinlemeye başladım Ayrıca bu yeni dönemde sigaraya son verdim hala içmiyorum telkinleri de dinlemeye çalışıyorum arkadaş ve dostlarıma da öneriyorum sitenizi
Emeği geçen herkese teşekkürler
yakamozdüşleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla