Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Deniz ben tam bir hayvan tutkunuyum bebekliğimden beri bizim evde kedi köpek ve benzeri bir sürü evcil hayvanımız olmuştur. Ama şu gerçeği unutma sen olmalısın ki öncelikle onlara bakabilesin bence onlar aciz muhtaç canlar değil o hale biz getirdik maalesef. Ben 5 yıldır Türkiye genelinde yardıma muhtaç sokak hayvanlarını sahiplendirmeye çalışıyorum ama inan biri bitiyor biri başlıyor benim evimdekilerde o canlardan biri. Konu hayvanseverlik olunca bunun tartışmasını yaparım. Daisy kızımın yaşadıkları ya da Papi kedişimizin şu anki haline gelişine kadar yaşadığımız sıkıntıyı bir ben bilirim birde Allah. 3 yaşında gözleri görmeyen kedimi 20 gün önce kaybettim bana geldiğinde 15 günlüktü ve veterinere uyutulması için bırakılmıştı sağolsun veterinerim bu seçime karşı olduğu için bana fikrimi sordu ve hemen oradan aldım evimde biberonla beslemeye başladım hatta Daisy kızım sütü olmadığı halde ona annelik yaptı bir süre daisyi emdi 5 aylıkken bir gözünü ameliyat ettirdim yüzde otuz görmeye başladı ama işim ve oturduğum mevkiden dolayı anneme geri gönderdim bahçede mutlu yaşıyordu ne olduysa melek oldu kızım şimdi annemde kalan 2 kedim daha var birine araba çarptığı için patisi yaralı ve o şekilde yaşıyor diğer sarı oğlum gayet sağlıklı ama onuda 1 haftalıkken çöp konteynırın yanında ölmek üzere bulmuştuk. şimdi 5 yaşına girecek ooo burada anlatmakla bitmez benim bebeklerimin hikayeleri, bunun için ayrı bir başlık açsam anca 44 |