Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2007, 04:01 PM   #14 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: Venüs'ün Gezegeni

tam umutlanırken, tutunacakken yaşama hep böyle oluyor....

Seni anlıyorum susamazsın tabi ki ama kendin için sakin ol yıllar önce yaşadığım bir olay aklıma geldi ilk aşkımdı 7 yıl birlikte yaşadık düşün bu süreç içinde ben korunduğumuz halde hamile kalmıştım hiç hesapta yoktu şoktaydık hepimiz o dönem üvey babam 3. evliliğini yapmak üzereydi ya da yapmıştı hatırlamıyorum sevdiğim adam yaşadıklarımı çok iyi bildiği halde ve üvey babayla görüşmediğimiz halde sadece 1 kez tanıştırmak için görüştürmüştük sırf baba tarafı benim mutluluğumun hasetliğinden bir dedikodu çıkarmışlar ve ben bunu sevdiğim adamdan öğrendim 3 aylıktı bebek doğurmaya karar vermiştim mutluyduk ama bir tartışma esnasında bbana o çocuk benden değil üvey babandanmış diye ağzından laf çıktı şok olmuştum olmayacak birşeye nasıl olurda bu kadar benimser diye onun için ölümleri göze aldığım adam bile bana iftira atmıştı o üzüntüden ben bebeği kaybettim ve tekrar çocuk yapma riskim oluştu. Bunun için yorum yapamayacağım ama hamile kaldığım zamanlarda hiç görmediğim bir adam nasıl olurda bana bu iftirayı atar bu yetmezmiş gibi sevdiğim insan nasıl olurda buna inanır ve benim yüzüme vurur.