Sevgili Deryacim aslinda benim hayatimda iki yonlu tecrubelerimde oldu. Birseyi cok isteyip onun icin sevincle dilekte bulunup sonra uzerinde durmayinca, kendini gunluk yasamina verince de birgun aniden oluveriyor. Ama surekli hergun dusununcede oluyor bilemiyorum hangisi daha gecerli, sanirim ikiside gecerli. Yillar once Turkiyede ise giderken hergun Allaha bir arabam olmasi icin yurekten dilekte bulunurdum ama nasil olacak param varmi nezaman gibi unsurlara hic deginmezdim. Buda ilginctir cunku araba alma imkanim o zamanlar hic mi hic yoktu. Birgun isten ayrildim birkac gun sonra kapi caldi ve bir cocuk eski nisanlimin bana hediye olarak aldigi arabanin anahtarlarini getirdi . Tabi ayrintilari hesaplamadigim icin arabanin benzin parasini karsilayamayacaktim ve bir sure sonra arabayi satmak zorunda kaldim falan filan. Diger cok ilginc mucize ise yillarca Misira gitmeyi istedim ve herzaman "Misiri gormeden beni oldurme Allahim" diye dua ederdim, Yine ayrintilar yok! Ve yine birgun Ablam aradi erkek arkadasinin babasi hastalanmis, onun ablam ile yaptiklari Misir seyahatine katilamayacagi icin ablam erkek arkadasi nin yerine benim gelebilecegimi soyledi. Seyahatin tum bedelleri odenmisti.. Iste boyle Deryacim, istemek ve sevincle istemek onemli olan. Heleki istedigimiz seyin ayrintilarinida
bir oyun gibi belirleyebilirsek o istegimiz hayatimiza bir sekilde giriyor. Ben bunu onceleri dogal olarak yapiyordum sonra secret filmini izledikten sonra boyle bir cekim yasasinin varligindan haberdar oldum ve eski mucizelerin nedenini nasilini anladim. Mucizelerin bol olsun
Sevgi ve Isikla kal.