Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2007, 05:42 PM   #14 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR

Uzun zaman oldu yazmıyorum 10 gün belki daha fazla hayatım kargaşaya girdi ama bu arada kendimde şunu farkettim ben kendi hayatımı dramatikleştirmeye çalışıyorum çevreye bu hissi veriyorum ve bundan zevk duyuyorum ne kadar yanlış hareketlerde bulunmuşum. Bir farkındalık daha yaşadım işte
Hayal bana geldiğinde Babamla ilgili söylediğin bu aralar çokca düşüncelere itti beni birtek o değil bilinçaltımda affettiğim ya da olumlu düşündüğüm biri sürekli aklımdaydı 1 haftadır nereye gitsem o karşıma çıkacak gibi hissediyor veya ona benzeyen bir sürü insan görmeye başladım bu bir süre sonra beni rahatsız etti. Bir taraftan yeni başlayan erkek arkadaşımla ilişkimde çok çalkalanma yaşadım eskilerle özdeşleştirmedi m ama resmettiğim kişi o değil düşüncesi benim ondan uzaklaşmamı onu üzmemi mutsuzluğu yaşamamızı sağladı. Bunlar ne kadar doğru bilmiyorum ama çevrem ve ya o sorduğunda ayrılmak için sebep ciddi anlamda yoktu anlamsızca ayrılmayı istememde o insanın mantığı kabul etmedi. Bir süre uzak kaldım bu süreçte babamla yıllardır yaşadığımız artık görüşmemenin nedeni neyse bir şekilde ona ulaşmam ve telefonla dahi onunla konuşmam gerektiğini hissettim. Evet bunu yapacaktım 10 yıldan fazla oldu onu görmedim nerede olduğunu yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyorum. Yıllar öncesinden kalan bir numara buldum arayacağım ama ulaşamazsam başka şekilde bulmaya çalışacağım. Hala arayamadım o numarayı açıkcası neyle karşılaşacağımı bilmediğimden tek başıma buna cesaret edemiyorum. Kendimi iyi hissettiğim zaman arayacağım. Diğer beni rahatsız eden konu eski arkadaşıma ulaştım internetten yeni telefonunu öğrendim bir heyecan aradım sesimi duyunca şok oldu özellikle numaramı nereden buldun demesi ve bana biraz sert davranması geri adım atmama sebep oldu ve kapadım teli
Onu aramam hiç hoşuna gitmemişti akşam internetten bana ulaştı ne istiyorsun buradan söyle dedi
açıkladım yazım ağladım zorlandım ama hallettim en azından ben hallettim bunu başardım.
Şimdi sıra babamda. Erkek arkadaşıma karşı şu an daha ılımlıyım birlikteyiz gene elimden geldiğince aramızdaki eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum onun iyi yönlerini görmeye çalışıyorum vs... yapıyorum işte birşeyler ama bu hafta kendi hayatımla ilgil i endişelerim korkularım had safhadaydı çöktürdüm kendimi gereksiz yere kaçışlarda bulundum. yarın yeni bir hafta ve daha güzel bir gün isitiyorum. Şimdi toparlanma zamanı.