Gercek kesit
ALİNTİDİR ruhumdan:)
DÜZEN, DUYGU ,ZAMAN, İNANÇ----HEDEF
HEDEFE SÜREC
Hedefim belli..Düzenli olarak gün ve gün hedefe yaklasiyorum..Baslangicta yasadigim fiziksel ve ruhsal yorgunluk hedefimin büyüklügü ve verdigi hazla artik hissedilmiyor.Etrafimdan üzerime yonelik gelen yorumlari dinlemeden firlatiyorum..Calisma stratejileri baskalari tarafindan koyulan hedefler motivasyon calismalari..Ogrenecek hicbirseyim yok..Zaten baskasindan asilanan bu tür aliskanlik ve duygularla elde edilen sonuca kim basari adini verebilir.Gercek basari ve haz verecek kendini yonetmektir,kendini sinirlamak ve kendi basina tadabilmektir basariyi...Gercek basariyi yasayacagim ben…Verebilecekleri en büyük motivasyon bile benim hedefimi aksatabilir..Cunku onlar kendini yonetemeyen siradan insanlar,goruslerinin sifati ne olabilir tabiki siradan..Karamsarlikla ruhumu cokertmeye calisip duvarimi gorenler,ovguyle yaklasip kendilerince taktik gelistiriyorlar..Bilmiyorlarki o duvar dort duvar..Onden olmadi arkadan gireyim gibi bir caba bosa..Dinlemiyorum kimseyi…Üzerlerindeki aksesuarlardan yararlaniyorum bilgilerinden..Ruhlariyla hedefleriyle işim olmaz..Bilgilerini somurmek demek onlarin harcadiklari zamani,hayatlarini bir anda yasamak demek bu da zevkli ve gerekli..Hatta artik kendimi de dinlemiyorum..İnsani ozelliklerimi sinirlamaya calisiyorum..Duygularim düzenime uymak zorunda uymazlarsa sekilendiriyorum ve koselerine siniyorlar...Artik onlar da isin ciddiyetinin farkinda baskaldiris olmuyor..Biliyorlarki hedefim onlari yüceltecek ve sabirsizlikla kendilerine ceki düzen veriyorlar..Umutsuzluk gibi bir terim dolasiyor etrafta..Bense uzun zaman once kustum onu.. Yediremezler elleriyle,ruhlarindan esintilerle hazirladiklari yemekleri.. Tek cesit yemek yiyorsun diyorlar,sadece kendi ruhundan cikani ama bilmiyorlarki her tadista ayri bir haz yasadigimi.. Zaten dedim ya kimse beni ilgilendirmiyor,ruhum kusuyor fazlaliklari kimse etki edemez bana…Zaman bana calisiyor.İstedigimde duruyor,ani sindiriyorum sonra izin veriyorum ilerliyor tadini cikariyorum iliskimizin..
Bu kadar etkilesimli bir hayati degerlendirme geregi duyuyorum.. Ben ani iki defa yasadigimi belirtmistim. Sahip oldugum iradeye imrenirken onun gercek sahibine sukrediyorum her an,animin birinde..