Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2007, 03:32 PM   #29 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee

merhaba Nilgün ablam,

görüşmeyeli neler olmuş böyle. ancak sonunda herseyin yoluna girmesine sevindim. size erkeklere dair bir sır vereyim.

biz asıp kessek, aslan gibi kükresek de aslında hiç cesur değilizdir. kaybetme korkusu ise en büyük zaafımız. bu yüzden hiçbir zaman çantada keklik, dönülüp dolaşılıp dönülecek kürkçü dükkanı olduğunuz izlenemini vermeyin erkeklere!!
erkeklerin cesur olmadıklarını nerden bilebilirsiniz biliyor musunuz. sizler gibi herseyi göze alıp evlerini bile terk edemez evlenene kadar analarının dizinin dibinde yaşarlar. anneleriin onaylamadığı birisiyle evlenemezler. bakın filmlere romanlara, gazete haberlerine. kızlar üzerlerindekibir kıyafetle evlenmek için evden kaçarlar, abileri babaları dövecek bilirler ama gizli gizli erkek arkadaşlarıyla buluşurlar. töre cinayetlerini göze alıp sevdiklerini peşinden giderler. erkekler ne yapar kızın abisini görse kaçacak delik ararlar:)

aldatma konusunda ise evdeki hatun resti çektiğinde sinerler.

benimle ilgili yorumların için de ayrıca teşekkür ederim. ben de sizlerden o kadar çok güç ve fikir alıyorum ki anlatamam.

bu arada kendisine danışmadan telaffuz etmem doğru olmaya bilir ama olurda baktığınız yavrunun okulu ile ilgili sosyal hizmetler müdürlüğünden yana aşmak istedikleriniz olursa ablama sizden bahsedebilirim. Ablam hacettepe sosyal hizmetler mezunudur ve Antalya genelinde çeşitli çocuk ve yaşlı bakım evlerinde görev almıştır. Bürokrasi söz konusu olduğunda bazı şeyleri ne kadar aşabilir bilmiyorum ama sıkıştığınızda bana özelden bir mesaj atarsanız ablamla konuşur yardımı olup olamayacağı konusunda size dönerim.