Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2007, 05:57 PM   #2 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: olumsuz düşünceler

oylar için teşekkürler. bir oy dakendim attım:)

olumsuz düşüncelerimi / kısıtlamalarıma örnekler:

aslında evde kendi kendime çok güzel dans ederim. aile üyelerinin arasında da eh biraz rahatım tabi. ortaokul ve lisede halk oyunları oynar gösterilere çıkardım. ortaokulda okulca gittiğimiz bir piknikte disco dans kralı seçilmiştim ( o zamanlar ace of base falan bayağı popülerdi. ) peki yıllardır ne durumdayım. düğün dernek birşey olduğunda eşimi dansa kaldıramak istemiyorum. dans edince o kadarkasıyorum ki bir ayağım kasılmaktan ağrımaya başlıyor. halaylar hariç hiçbir oyuna kalkamıyorum ( ki eşim pek sever oynamayı ) zorla kalkarsam kenarda alkış yapmaktan öte hiçbir figürüm olmuyor. neden kasıyorum kendimi neden kısıtlıyorum. nerden çıktı bu durum. ancak geçen cumartesi bizim sitenin bahçesinde sünnet düğünü için kına yapıldı. annemden oğlumla dönerken başladım müziğe uygun adımlarla sallanıp yürümeye. hani kendimi tutmasam ortama dalıp iki figür attıracağım. zaten aynı gece televizyondaki programa uyup ailecek kurtlarımızı döktük ( günlükte yazmıştım ) telkinlerin etkisiydi herhalde:)

bir başka kısıtlama ingilizce konusunda. bir türlü ingilizce konuşabiliyorum diyemiyorum. bana göre seviyem hala yetersiz. oysaki hangi testet girsem upper intermediate ya da advanced falan çıkıyorum. arkadaşlar senin kadar ingilizce bilsek bize yeter diyorlar da ben niye diyemiyorum. ingilizce biliyorum dedikten sonra özellikle iş hayatında bir mülakat ta ya da rapor yazmam istendiğinde beceremem diye mi koruyorum. çok mu mükemmelliyetçiyim.

sizce olumlu düşüncelerim nasıl olmalı?