Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2007, 11:15 AM   #4 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: olumsuz düşünceler

Oylamayakatılan herkese ve cevabın için tresor sana teşekkür ederim. Bu bilincimde beni sınırlayan düşünceyi kıracağım. bu yüzden sitenin ücretli bölümündeki yabancı dil mp3 ünü talep edeceğim. ( puanlarımla almayı hedefliyorum )

evde uydu anteni var. çocuk adoğmadan önce BBC prime falan çok seyrediyorduk eşimle. hatta buradaki pek çok yarışmayı orda önceden takip eder olmuştuk. sonra cnbc-e yi çok severek izliyoruz. en kaliteli yabancı diziler burada. sonra çocuğun doğumu ile birlikte bunların hepsi askıya alındı. son zamanlarda ise tv nin pip / pap özelliği ile ekranı ikiye bölüp bir tarafta başka bir filmi sesli olarak izlerken diğer tarafta vazgeçemediğimiz dizileri altyazını okuyarak seyrediyoruz. tabi ses yok. (bu yüzden de faydası yok ) son zamanlarda dvdlerin iyice ucuzlamasıyla daha önceden seyretmiş bile olsam filmlerin dvdlerini almayaçalışıyorum. böylece ingilizce seyredip ingilizce altyazı ile okumaya çalışıyorum. benim derdim tamamen zihnimde. bu sitedeki kendine güven sosyallik vb telkinler faydalı olacak diye düşünülyorum. böylece kortmadan , utanmadan konuşma konusunda açılabilirim diye umut ediyorum.

ama sanrım işin içinde biraz da tembellik var. yani akşam bir saat geç yat ve izle ya da obür film yerine bunu izle yok.. şu ana kadar ki görevlerimde ingilizce hiç lazım olmadı. ama bu konuda atılım yapmak istiyorum. bahsetmiş olduğun örnekraporları indiribeliecğim bir iki adres gönderebilirsen sevinirim.

teşekkürler