Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2007, 06:12 AM   #10 (permalink)
asisler
Guest

Standart Ynt: BUGÜN HAYATINIZIN SON GÜNÜ OLSAYDI...

Bugün hayatımın son günü olsaydı ve ben yine şimdi şu an ki gibi sağlıklı olsaydım. ve bilseydim 12-13 yada 15 saat bi ömrüm kalmış :)

Hemen bütün yakınlarımı arar ve bütün işlerini iptal etmeleri gerektiğini çok acil bir araya gelmek istediğimi söylerdim. Tabi bu söylemimde çokta ısrarcı olmazdım hani. Herkesin beni önemsediği ölçüde sözümü dikkate alacağını bilirdim elbet :)

Sonrasında ise Türkiye deki Merkez dahil olmak üzere diğer bütün ülkelerdeki şirket temsilciliklerimi arar, her ne kadar sebepsiz gibi görünsede bayrakların koşulsuz olarak yarıya indirilmesini isterdim. (eeee ben gibi önemli bi şahsiyet terki diyar ederek işlerini ahiretten yürütmeye başlayacak olsun o kadar dimi ama )

Hatta bi saniye yaaa... Alt personelde dahil olmak üzere şirketlerimin bünyesinde çalışan herkesin ölüm olayımdan haberdar olmasını sağlardım. ( sevinsin garibanlar )

Bunların akabinde İstanbul un elit tabaka mekanı olarak bilinen :) Alkent 2000 sitesindeki villama gelir ve korumalar dahil tüm yardımcı personelinde katılımıyla havuz başında yakınlarım için düzenleyeceğim parti hazırlıklarına başlardım çok acil olarak. Onların gelişi ile saat hemen hemen 19:30 u bulmuş ve hava yavaş yavaş kararmaya başlamıştır artık. En mutlu olduğum ve herkesi mutlu ettiğim şu anda bildiğim tek şey vardır. bu anlar YAŞAMIMIN SON ANLARI VE BEN TÜM SEVDİKLERİMLE BERABERİMMMM.

Çocuklarım bi yandan kalabalıkta koştururken bi yandanda arada gelip paçalarımı çekiştirdiği halde ben hayatımda hiç bu kadar zevk almamışımdır bu çekiştirmelerden :) artık yüzleri daha bi anlam kazanmıştır benim için. Eşimin ise mutluluğu gözlerinden okunmaktadır bu zamansız davet dolayısı ile...

Havuzun çevresini aydınlatan küçük renkli ışıklar ne kadarda güzeller bu gece...

Ve işte saat 23:30 olmuş parti yavaş yavaş dağılmaya başlamıştır. Konuklarımın hepsine geldikleri için teker teker teşekkürlerimi sunup yolcu ederken aklım bi yandan da " acaba ne kadar zamanım kaldı " sorusu ile meşkuldür.

İşte yine başbaşayım o dünyalar tatlısı, o gönlümün gülü, o nur yüzlü, o asla kırılmaması gerekennnn eşimle, BİTANEMLE.

Yanına yaklaşıp " bu gece evde kalan bütün personele izin verelim ve sadece sen, ben ve çocuklarımız kalalım " demem onu daha da bi şaşırtmıştır üstelik. Kimbilir oda anlam veremiyordu bir gecede bu kadar fazla değişiklik yaşamaya. Kabul eder ve garajda duran bütün araçları ( kendi şahsi aracım olan Mercedes 500 SEL de dahil buna ) çalışanlarıma vererek yarın sabaha kadar evlerinde kalabileceklerini söyleyip az buçukta harçlık vererek hani gönderirim evlerine.

Tamamıyle yanlız kaldığımıza emin olduktan sonra çocuklarımızın odasına gider ve onların iyigeceler öpücüklerini kondururum yanaklarına. Mutluyumdur isteklerimi başardığım için. Mutluyumdur sadece istediklerimi düşündüğüm için. Ve minnet duyuyorumdur YARADAN c.c. a Peygamberimiz s.a.v. aracılığı ile bize " ayakkabı bağınız dahi kaybolsa RABBİNİZ c.c. den İSTEYİN " gibi çok önemli bişey öğrettiği için. sadece istediklerimi düşünmemi sağlayan en büyük etken O c.c. olduğu için. Eğer istemediklerinizi söyleyin deseydi onu öğretirdi dimi ama. İSTEYİN demiş. İSTEYİN... istemediklerinizden yakının değil.....

Eşimin elini tutup yine havuzun başına çekerim onu gecenin 01:00 ı olmuştur saat biraz korku biraz heyecan birazda macera duygusu kaplamıştır içimi. Gideceğim yerden ötürü. Üzerimdekileri hiç çıkarmadan havuza atlar ve eşimide çekerim bu çılgınlığın içine. Çılgın olmalı bu gece. ve Çılgınlıklar hatırlanmalı sadece üzenler değil. Çok şükür ki birbirimize olan sevgimiz taaaa ilk günkü gibidir hala ve o benim 25 yıldır nur yüzlümdür herşeyimdir. Tıpkı ilk günkü gibi. Şu an bile içimde aynı heyecan, aynı sevgi, aynı aşkkkkk...

Biraz serinledikten sonra havuzdan gülücükler eşliğinde çıkar ve koşa koşa üzerimizi değişiriz. Dvd ye yerleştirilen slow şarkılar eşiliğinde biraz dans belkide. çok hızlı geçen bugünün ardından eşim uyumak istediğini belirttiğinde bir saat kadar meditasyon yapacağımı söyleyerek yanaklarından masum bir öpücükle onu uğurlarım. ve işte son meditasyonnnn...

Vefatımın Ardından