günaydın...
dimeyin böle çok pis şımarırırım ben...
bu sitede örendim 21 gün gerekiomuş değişime.. yapıcam ben bunu.ama p.tesi den başlamalıyım. ne bilim ölede bi takıntım var işte. bu hafta gelmiş geçmiş gibi hissediorum. zatende bugün hiç doru bi gün değil. çünki insanlara höykürdüm yine sabah sabah... şaşkın
ama.. ama.. bak şimdi. sabah ne güzel uyandım güne ,giyindim indim arabama bincem. bi baktım koskoca traktörü bizim ara sokağa boylu boyunca koymuş yine karşı komşum.
sokak seninmi didi efet bana bi keresinde ama..(ha ha ha haaaa wave sıkı lafdı ama ) seninde değil be kardeşim..
koca cihazı şartmı buraya sıkıştırman...
öflenip pöflenip çıktım zorla.. baktım caddeleri kazmışlar kanalizasyon muhabbetine, taaa başka uzun bi yoldan dolanıp dolanıp işime geldim.
ene.. dert günü belliki bugün. Koca bankanın ve ofisin tüm ışıkları yanıyo benim odanın ve çay ocağının sigortası yanmış, ışıklar yok iyimi..
vallahide karanlıkda yazıyorum şuan yaa.kibar kadınım veselam didim yetkiliye ne zamn gelir acep bilirkişide yapar bu işi. henüz haber vermedik dimezmi? saat 10. az sonra müşteri gelcek. ışıklar yok.
be adam sen ne die bu saate kadar yapmazsınki bildirimini..ee didim arasanıza.. işim var bitince ararım dedi bende
gözümü patlattım..
vallahi haftaya 21 gün çalışmasına başlıyorum sakın ola benle muhatap olma didim bide..
ne 21 'i dedi.. temmuzun 21 i diede iğrençç bi esprik yaptımm şaşaroza.... wave