Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2008, 09:06 PM   #18 (permalink)
Sensible
Üsteğmen

Sensible - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 54
70 Mesajinıza toplam 326 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sensible is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Quanta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Sensible,

Ben tam 12 yıl sigara içtim. Bu süre içinde 1 gün bile sigarasız kalmadım. Hep yedeğim vardı. Maazallah ya sigaram olmaz da canım içmek isterse diye. Hiç de bırakmak istemedim. Bir gün bırakmaya karar verdim ve bıraktım. Şimdi 2 yıldan fazla oldu, 1 tane bile içmedim. İlk 6 ay çok zor geçti. Özellikle sabah kahvaltılarından sonra, arkadaş toplantılarında... zaman tatsız tuzsuz geçiyordu. Ama bunlar zamanla geçiyor. Hep şunu düşündüm. İstediğim zaman başlayabilirim. Ama gerek var mı? İçmediğim o zamanlara yazık olmaz mı? Ve hiç içmedim. Artık sigaralı ortamlarda oturamıyorum, çok rahatsız ediyor. Ben ilk zamanlarda canım sigara istediğinde kahve içiyordum, faydası da oldu, tavsiye ederim.
Sözün kısası, biraz sabır ve sigara bırakma düşüncesini kafandan uzaklaştırıp gevşemen. Unutma istediğin zaman başlayabilirsin. Bu düşünce gerginliğini azaltıp dayanma gücü verir.
İstediğim zaman başlıyabilirim düşüncesi yok malesef...En azından 10 gün boyunca yok...O düşünce daha önce malesef bana olumlu değil,olumsuz etki yaptı ayrıca....Sigara yerine kahve olayını deniycem...
Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi sana ev ödevi

her gün bu hareketleri yapacaksın..
böylelikle kendine olan yatırımın sağlıklı bir şekilde devam edecek.

Tibet Yogası - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri super

sevgiler..
şaman abi yogayada bi bakıyım:D:D:Dama çok estetik hareketler ya,ben sportif değilimdir:D:D

50 DK SONRA 4.GÜNDE BİTMİŞ OLUYOR BU ARADA...HELAL OLSUN BANA....ZORLA DEĞİL MECBURİ OLDU GERÇİ BİRAZ...AMA OLSUN...:)
Sensible isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla