Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2007, 01:16 AM   #247 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Evettt Elif'im geldim bakacağım ve yatacağım artık. çok iş yaptım ben bugün ya, çamaşır yıkadım, ütü yaptım, evi toparladım biraz; ooooo daha neler neler dans bile ettim
Güzel arkadaşım öncelikle hayatındaki ilk güzel gelişme istediğin yerde işe başlayacaksın zorluklar karşında olacak ama sen o kadar sevgi dolusun ki, çevrene verdiğin pozitif enerjinle eskisinden daha kolay atlatacaksın. Güzel çocuğunla ileride sorun yaşamadan uyum içinde olacaksın şu an önün çok temiz. içine attığın sıkıntılarını görüyorum ama bunları düşünmeyeceğiz değil mi 44 bir yolculuğun olacak çok keyif alacaksın, o kadar çok kapı açılacak ki sana hepsinde bir hayır var ve emin ol korkma. çok güzel yerlere getirecek o kapılar seni sadece nereden başlayacağını bilmen yeterli eğer imkanın varsa meditasyon yap, yoga yap bunlar seçimlerine destek olacak. Birde rüyalarını yaz Elif, bunlar sana mesaj. gördüklerini hatırlar mısın bilmiyorum bazı insanlar hiç algılayamaz ama sabaha karşı görülen rüyalar çok önemlidir. Çok masum çocuğun var sabırlı ol ona karşı bazen delireceğini düşüneceksin ama o an hemen empati yap neleri aştın bunu mu aşamayacaksın herşey gönlünce, ışıkla, sevgiyle olsun arkadaşım