Çok teşekkür ederim yakamoz düşleri ismini bilmiyorum bu şekilde hitab ettim sana kusura bakma.Affetmek gerçekten insana çok iyi geliyor , insan affetmeyince sanki intikam gününe hazırlanır gibi , bir savaştaymış gibi yaşıyor ve bu arada hayattan da hiç zevk almıyor ve neleri kaçırıp neleri kaybediyor , en büyük zararı da kendine veriyor evet büyüklük bizde
kalsın ben herşeyi Allaha havale ettim artık , sadece önüme bakıyorum o olumsuz düşünceler ara sıra gelse de başa çıkmayı öğrendim ve daha da öğrenicem umudumu kaybetmedim kaybetmiycem de umutsuz yaşanmıyor zaten her şeyin çok güzel olucağına inanıyorum ve bütün isteklerimin bana doğru gelmekte olduğunu biliyorum, bazı insanlar vardır mutluluk onlara o kadar kolay gelir ki ellerindekinin ne olduğunu kıymetini hiç bilemezler , oysa ki bizler az çok birşeyler yaşadık ve tecrübe kazandık ve inanıyorum ki artık mutluluğun kıymetini öyle güzel bilicez ki daima içimizde olucak.
Sevgili yakamoz düşleri senin de hayatında yaşadığın olaylar için geçmiş olsun diyorum ve affedemediklerini de affettiğine çok sevindim inan hayat böyle çok daha güzel ve hafif
sevgilerimle