GÜNAYDIN HAYAT;
Bugün işe yürüyerek gelmeye karar verdim. Biraz erken uyandım baktımki havada tatlı bi serinlik var.
Yanından geçerken benim tostosdan bi fıstık alıp bugün dinlen, ben yürüyorum dedim.
harika bişi sabah yürümek..( iş yerimde amma uzakmış haa, tabanlarım şişdi bu arada 44)
yol boyu düşündüm, konuşdum kendimlee..
ayşe dedim, sen mükemmel değilsin.. bazen eksik olabilirsin...
Misal makyaj yapmadım bu sabah işe gelirken. zati duru bi güzelliğiim var benim. valla diom.
Uyumlu giyinmemiş olabilirim ...
iyi bi müşteri temsilcisiyim ben. ama risk piyasası bu. bazen faka basabilirim.hata yapabilirim.profesyonelim, zarar oldu die öflemenin bi anlamı yok dimi ama...
evet mantıklı biriyim. ama bazen saçmalayabilirim. hatta saçmalama hakkımı sonuna kadar kullanabilirim...
güçlü bi kişiliğim evet , ama bazen yenik düşebilirim..
zırıl zırıl ağlamak istediğimde nedensiz, durdurma beni. bırak şişsin gözüm burnum,kimenee?
iyi bi anneyim ben.. bazı zamanlar oğluma yetemeyebilirim ..ona kızdığım zamanlarda suçluluk duymamalıyım.
kızgınlığında sevmek kadar doal bi refleks olduğunu öğretmeliyim.
İyi bi çocuk olmaya çalıştım ailem için.annemi bilerek üzmek istemedim misal. onu kırmak istemedim ama oldu..
insanız, biran geldi bencilliğim tuttu, yada o anne ben çocuğum beni affeder die düşündüm.. bilmiorumki nie yaptım.. ama oldu bi kere. tamam birkaç kere...evet , evet çok defaa..
SUS Bİ AYŞE YA.
özür dilerim anne..böle olsun istemedim.
evlilik kurumunda başarılı olamadım örneğin.. ama tek suçlusu ben değildimki..yada Aşk I beceremiomuyum ben?
elimden geleni yaptım oysa..ama nie böle oluyor diye düşünüosunya, oluyo işte.
aşk iki kişilik yaşanıyor ayşe..