Konu
:
İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ
Tekil Mesaj gösterimi
12-07-2007, 10:17 PM
#
78
(
permalink
)
BURCU GELEGEN
Guest
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ
Şimdi son durum. ctesi öğlen 12:00 de Mügeee ile Hilton önünde buluşuyıoruz o zaman aralığında Atakan ve Fatma izmirde olacaklar onları karşılayacağız bu arada buradan başka gelmek isteyenler hilton önünde olurlarsa seviniriz bunlar Berkeberk ve Zeynep aklıma başka gelmedi. Ayşe sanırım sen eğitiminden sonra bizde olacaksın Hepimiz buluşunca Eve geçerken Hayalayaz'ı alacağız yolumuzun üstünde. Bu saatlerde gelemeyenler daha sonra katılacak arkadaşlar içinde benim eve yakın olan yerleri yazayım. Sahil tarafından göztepe iskelesi yaya geçidinde kafelere doğru gideceksiniz mithatpaşa cad. çıkın ve garanti bankın orada fortis bank var oradan sizi karşılayabilirim. Eğer ben bulamam derseniz göztepe iskelesinden alırım.
Ayşe sana özelden telefon ve tam adres bilgilerini geçiyorum. Zeynep sana vermiştim. Berkeberk sesin çıkmadı ama sana da özelden yazıyorum. Bu arada Hayal umutcan ile gelecek yazmıştı bir ara küçük oğluşu 44 Kendi oğlu bir ara müsait olursa kısa da olsa bize katılacak. Akşam bende kalacağız. Kalabilecekler için yer ayarlanır dert etmeyin wave pazar günü için gene birlikteyiz