Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2007, 01:50 PM   #4 (permalink)
elif2
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

sevgili gunlugum ve arkadaslarim merhaba bugun telkinleri dinledigim 3.gun..bugun inanilmaz bir gun
bu kadar cabuk etki acikcasi beklemiyordum...dun butun gun canim sebze ve meyve cekti(benim icin tuhaf bir durum genelde cikolata pasta cips basta gelir zora kalmadan meyve sebze yemezdim)
bu sabah kalktim,kahvaltiya oturdum sadece bakiyorum canim hiiic bir sey istemiyor..esim hayirdir diyo bak sicak ekmek var...hayir canim istemiyor ama o an aklima telkinler gelmedi bu kadar cabuk etki edecegi aklima gelmezdi
ben 3 gundur daha cok kilo verme dinliyorum coook az digerlerinden dinliyorum..eger boyle devam ederse super
yalniz bi sorun var sabahtan beri yuzumde hic gulumseme belirmedi,kizgin degilim ama gerginim,kafamdada bi agirlik var,bogazimdada cok yemisim gibi bir yumru var....dun canim bisey istiyor diye buzdolabini actim baktim baktim kapadim,ne istedigini bulamadim biraz sonra cooook ilginc havuc yedim..vay be ben ve havuc super

gelismeleri yazicam..gorusmek uzere