vay psiko gözüm ne yapıyorsun sen.... boşver giden gider kalan saglar bizimdir
ortalama 1 ay önce de ben ev arkadasımdan ayrıldım.çok kötü oldu ya...aylar öncesinden basladım ben salya sümük ağlamaya... aha bu sitenin çogu sahittir. hatta degişim günlüğümüde o zamanlar o vesile ile açmışımdır laf aramız da!
neyse sayılı gün cabuk gecer demiş atalarımız büyük gün geldi çattı. toplanamıyor elimi sürmem dedim,kendi elimle topladım esyasını. yolcu etmem kim yollarsa yollasın dedim yine istikrarsızlık bu ya dayanamadım gittim kendi elimle bindirdim.ha bir de yetmezmiş gibi baktım üzülüyor kızdırdım/ güldürdüm... anlayacagın su ki sevgili arkadaşım. benim burada ki bir sürü arkadasımın arasın da tek yakın arkadasım dı.günlüğüme bir göz atarsan anlarsın bea... hepsini okumana gerek yok ayın ya 26/27 haziran gibi gitti...bak gör neler cekmiş millet
kendi elimle yolculadım bir daha görüşemeyecegiz muhtemelen. dünya o anlık basıma yıkıldı.sonrası zaman aşımı
geciyor her sey gibi bak bana hala hayat güzel! ben güzel! insanlar güzel! ne güzel yaşamak diyebiliyorum
sen halledersin güveniyorum sana ben bu duygusallıkla basardıysam sen dünyaları yıkarsınbu güçlü irade ile!!...