Ynt: Ben değişirsem herkes değişir Merhaba Arkadaşlar;
Mp3 telkinlerini yaklaşık 1 aydır dinliyorum. İlk hafta düzenli olarak dinledim.Günde 8-10 saat kadar dinliyordum. Sonraları günde yaklaşık 5-6 saat dinleme fırsatım oldu. Şu an her şey düzeldi diyemeyeceğim ama değişmedim desem de haksızlık olur. İnsan zaten değişip değişmediğini anlaması için önceki davranışları ile şimdiki durumunu mukayese ederse farkına varabilir.
Ben de hem kendi değişmemi görme açısından hem de burada mp3leri dinleyen ve değişimleri fark edemeyenler için bir değişimi nasıl tespit edebileceğini görmesi açısından kendi kendime uyguladığım bir değişim derecesini görme ölçütü hazırladım.
Burada mp3 leri dinlemeden önceki hoşlanmadığım ve kendimi yetersiz gördüğüm davranışlarımı ve hissettiğim duyguları ve dinledikten sonra bu duygu ve davranışlarımdaki olumlu artışları yazdım. Burada değişim öncesi her türlü duygu ve davranış için 100 puan verdim. Ve azalmasına göre de değişimden sonraki puanları yazdım.
1. Toplum içinde iken kendini kötü hissetme gerilme : %30
2. Herhangi bir yabancı ile konuşurken kendini huzursuz hissetme : %40
3. Karşı cinsle konuşurken kendini kötü hissetme mide bulantısı : %60
4. Herhangi birinin dediği bir şeye karşı sinirlenme , kendini kötü hissetme : %40
5. Kendini ifade ederken ses detonesi ve sesin kısılması : %30
6. Kendi kendime hiçbir şey yapmadan dururken hissettiğim depresif halim : % 0
7. Uyumakta güçlük çekme : %0
8. Kalkmakta güçlük çekme : %100
9. Tanıdığım kişilerle özellikle yakınlarım ile konuşurken kendini kötü hissetme : % 0
10. Alışveriş yaparken kalabalıkta gezerken kendini korku ve endişe içinde hissetme : %10
Yine bir çok şeyde anlık önceden gelen tepkiler oluyor. Yani yine zorlanıyorum tabii. Sıfıra inmedi çoğu şey. Benim özellikle hoşuma giden değişim şu oldu. Önceki karamsarlığım yok artık. Devamlı içimde hissettiğim bunaltı yok. Gayet rahatım.
Tabii mp3leri dinlemeye devam ettikçe bu oranlar sıfıra yaklaşacaktır.
Birde zaten mp3lerin desteği ile depresif halden insan kurtulunca ve davranışları olumluya dönünce motive oluyor tabii daha da kendine güveni geliyor.
Atakan Bey emekleriniz gerçekten çok değerli, çünkü insanın hayatını değiştirip ona mutluluk ve huzur dolu bir hayat vermenin parayla değeri ölçülemez.İnşallah en kısa zamanda ben de oluşan değişiklikleri sizinle paylaşacağım.
__________________ İÇİMDEKİ HUZUR GERÇEK ZENGİNLİK BUDUR. |