Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2007, 06:14 PM   #166 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: Burcu'nun Günlüğü

Coşkun duydum o semineri anlattıklarından da haberim var. Evrensel enerji Reikidir. bunun çeşitleri vardır ama Allaha inançtan başka bir inanç düşünemem. Ben çok büyük bir kaza sonucu sakat kalma durumum vardı ve 17 gün yoğun bakımda yattım vücudumun çoğu kırıktı sağkalçam göğsümün altına kadar girmişti ve triakson aleti ile düzeltmeye çalıştılar diğer bacağım komple kırık ve alçıdaydı dalağım parçalandığından alınmıştı daha neler neler 4 ay aralıksız yatmam gerektiğini daha sonra durumum hakkında bilgi vereceklerini söylemişlerdi o zamanda birini tanıdık ve Reikiden bahsetti inanırsanız size yardımcı olacağım dedi tüm güven ve sevgimle kabul ettim ve 3 gün tedavi yaptı kazadan 1 ay sonra benim alçılarım alındı triaksiyon aleti çıktı ve koltuk değnekleri ile yürümeye başladım 15 gün sonra da onlarıda attım. Ama yattığım sürece hep yürümeyü hayal ettim çok dua ettim ve Reiki enerjisine inandım
Bu büyük deneyimden sonra evrensel enerjiye inanmamak olmaz değil mi 44 Annem ve ben harıl harıl bu konuları araştırdık ve Annem yurtdışına eğitim master olmak için gitti.