Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 12:08 AM   #35 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: ayşe harikalar diyarı :p

şimdi ben ilk mesaja dönerek yazacağım.. buluştuğumuzda hoşgeldin dedim ama site geleneğine uyarak birde burada tekrar edeyim hoşgelişlerimi, hoşgeldin ayşem hoşgeldin sitemize vede gönlümüze.sevdim ben seni,zekası,yaşam koşullarının önünde koşan arkadaşım,hayatının güzelliklerle dolmasını diliyorum,oğluşunuda öpüyorum.
BU ARADA ...30 YAŞ mağdurları hiç utamıyosunuz dimi 30 yaşın güzelliklerini görmezden gelmeye..ne olmuş yani, ablamın rivayetine göre 48,kendi hesabıma göre 49,tam 23 gün sonra 50 olacaksam ruhum genç benim..yaşadığım hiç bir şey öldüremedi, yok edemedi içimdeki çocuğu..bıcır bıcır konuşuyo halen daha,bağırıyor içimde bi yerlere kapandığım zaman (hayal pabucu yarım çık dışarı oynayalıııım )bende çıkıp oynuyorum..önce biraz zoraki olsada sonradan oyunun içine çekiliveriyorum..oyundan zevk alıyorum..yaşamım boyunca her şeyin üstesinden gelmenin..zeki olmanın..duyarlı olmanın hazzını yaşıyorum,hanım hanımcık otursam bile dıştan, içimden göbekler atıyorum ve zaferlerimi kutluyorum..kendime ve yaradana teşekkür ediyorum..akıllı olduğum için,pratik zekalı,her ahvalde tekrar tekrar ayağa kalkabilecek kadar cesur olduğum için bayramlar ediyorum..öğrendiğim her şeyde hayatımın önemli anlarında daima isabetli kararlar verdiğimi görüyorum..seviniyorum aynı şeyleri hatta daha iyisini vede güzelini yaşadığınızın farkında olmanızı diliyorum ve sizleri sevgiyle kucaklıyorum.hepimize saygılı sevgiler